סליחה על ההקפצהלא מכיר את התכנים
שלחתי להם כבר פעמיים שאלה באימייל שלשום ולפני כשנה
שאני מעוניין לרכוש רק רציתי לוודא שהקורס יפתח גם עם סינון
ולא היה שום התייחסות ושום תגובה
בשבילי זה כבר אומר משהו
הלימודים ברמה מקצועית מאוד, אם כי זה מרצה חילוני וזה עם תפיסות עולם של ראש חילוני,אשמח לשמוע מבעלי נסיון
שלמדו במכללת תוצאות
מה המקצועיות של הקורסים ובכמה זמן זה מדובר
(מתעניין על NLP , קאוצ'ינג, הנחיית קבוצות, קידום ילדים ונוער)
תודה רבה
כמו כן אשמח לדעת האם זה פתוח בנטפרי?
לי פתוח סרטונים בsmoove ועדיין הסרטונים לא נפתחים לי בנטפרי אני אשתמשתי בTEQLOCK ושם זה עובדזה סגור בנטפרי כי רואים אנשים יושבים (עם הגב למצלמה) ויש שם גם נשים,
זה עובד דרך פורטל הקורסים של smoove
(הרגע בדקתי מחיפוש גוגל עליהם בכניסת תלמידים)
מה שאומר שסינונים (לא נטפרי) שפתוח בהם הפורטל של smooveזה יעבוד
אני רכשתי מהם את הקורסים לפני כשנתיים ובשנה שעברה הם שדרגו את הקורס אונליין (מבחינת סידור הקורס וגם של שנה יותר מאוחרת) של הNLP וMASTER NLP והם עדכנו לי את זה חינם, אבל שירות לקוחות באימייל לא עובד, ניסתי כמה פעמים לשלוח הודעות ולא קבלתי תשובות, הם יותר פעילים בוואצאפ כנראהמצד שני אני מחפש לדעת האם יש מישהו שאפילו ב5 שנים האחרונות קנה אצלם קורס דיגיטלי והיה מרוצה,
(היות וההמלצות באתר הם מלפני כ 7 שנים אני חושש מצד שני הם לא משקרים)
אשמח מאוד אם מי שמכיר אותם יענה פו או יכתוב לי אפילו באישי זה מאוד יעזור לי.
פניתי איליך באישי דרך מישהו אשמח מאוד אם תתקשר איליי תודה רבההלימודים ברמה מקצועית מאוד, אם כי זה מרצה חילוני וזה עם תפיסות עולם של ראש חילוני,
אם אתה מדבר על הקורסים אונליין אז מדובר במתי שרוצים אבל אורך הקורס של הNLP זה כל שיעור כחמש שעות ויש כ20 שיעורים, למרות שבאונליין זה פחות כימורידים זמני תרגול והפסקות,
לי פתוח סרטונים בsmoove ועדיין הסרטונים לא נפתחים לי בנטפרי אני אשתמשתי בTEQLOCK ושם זה עובד
אני רכשתי מהם את הקורסים לפני כשנתיים ובשנה שעברה הם שדרגו את הקורס אונליין (מבחינת סידור הקורס וגם של שנה יותר מאוחרת) של הNLP וMASTER NLP והם עדכנו לי את זה חינם, אבל שירות לקוחות באימייל לא עובד, ניסתי כמה פעמים לשלוח הודעות ולא קבלתי תשובות, הם יותר פעילים בוואצאפ כנראה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים