עזרה ראשונה! קורסים של עזרה ראשונה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה אתם אומרים על קורסים של עזרה ראשונה האם כשרוצים ללמוד את זה צריך לחפש דווקא אצל מד"א או שאפשר אצל כל אחד

• הוסף לסימניות
@באחדות ננצח
תלוי למה את\ה רוצה את זה האם רק בשביל הכיף או ידע או להתנדב בהמשך אם זה סתם אז אפשר בכל מקום ואם זה בשביל להתנדב בהמשך החיים אז במד"א הכי טוב ושווה כי רק מי שלמד ע"ר במד"א יכול להמשיך את הקורס ולהאריך אותו לקורס חובשים בהמשך ומי שלמד במקום אחר הם רוצים שילמד מהתחלה.

• הוסף לסימניות
אני רוצה בגלל הידע אבל אני רוצה ידע מקצועי ולא רק לקבל תעודה של מע"ר 60 אבל מצד שני יש את הסטיגמה הזאת על מתנדבים ועל מד"א שזה לא מתאים לבני תורה

• הוסף לסימניות
וודאי שאין כמו המקצועיות של מד"א אבל תכל'ס אם אתה באמת רוצה לדעת אתה תדע טוב בכל מקום
השאלה היא שוב מדוע אתה רוצה ללמוד כדי להתנדב? או כדי סתם לדעת.?

• הוסף לסימניות
וודאי שאין כמו המקצועיות של מד"א אבל תכל'ס אם אתה באמת רוצה לדעת אתה תדע טוב בכל מקום
השאלה היא שוב מדוע אתה רוצה ללמוד כדי להתנדב? או כדי סתם לדעת.?
אם אני באמת רוצה לדעת אני לא אדע טוב בכל מקום למדתי כבר בקורסים פרטיים בשביל התעודה ויצאתי עם כלום! ולכן אני רוצה באיחוד הצלה או במד"א השאלה היא רק אם זה מתאים (לא בטוח שאני רוצה להתנדב בתקופה הקרובה זה עבודה מלוכלכת)

• הוסף לסימניות
1753098083408.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה