eshkolot.net
אני המתכנתת שלהםמשהוא הצליח להכנס ללמוד שם .
אני רשומה , אך לא מגיעה לקורס עצמו.
מה פתאום! זה לא חינם, זה 2000 ש"ח לקורס. ויש שם תכנים מזעזעים ממש, לפחות בקורס האחד לפני האחרון מניסיון אישיאפשר דרך האוניברסיטה הפתוחה רק א"א עם נטפרי
אתר מענייןאני המתכנתת שלהם
יש שם אלפי משתמשים שלומדים בקורסים.
תוכלי לפרט מה הבעיה?
צריך להירשם לאתר, ואחרי זה להירשם לקורס, אחרי זה נפתח חלון תכנון למידה, ואחרי זה נפתח חלון עם כל הקורסים, וניתן להתחיל ללמוד.שלא נפתח לי הקורס. הוא נשאר כל הזמן בסרטון המבוא.
יש שם אפשרות למנטור אישי בתשלום,אתר מעניין
אפשר לשאול מה עומד מאחוריו?
ציפיתי שיכתבו באודות מי מממן אותו, מה המטרה של האתר. אבל אפס. שום כלום.
גם לי לא נפתח הקורס עצמו כנראה קשור לנטפריאני המתכנתת שלהם
יש שם אלפי משתמשים שלומדים בקורסים.
תוכלי לפרט מה הבעיה?
אני בנטפרי, ונפתח לי מעולה.גם לי לא נפתח הקורס עצמו כנראה קשור לנטפרי
כי ניסתי בספריה ונפתח מצוין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים