דרוש מידע קורסי ריענון נהיגה בהפרדה - חזרו אליכם ?

• הוסף לסימניות
בזמנו נרשמתי דרך "דגל התורה" אחרי שאמרו פה שאפשר להירשם דרכם .
עכשיו חזר אלי מישהו ממספר חסום שהוא רושם לקורסים של "נהיגה טובה", משו כזה
רוצה לרשום את בעלי לקורס והוא רוצה תשלום בכרטיס אשראי.
אחרי שכ"כ הרבה מזהירים פה על גניבות דרך כרטיסי אשראי אני מפחדת לתת לו.
מצד שני - התוקף של הרשיון פג עוד מעט .
אולי חזרו היום לעוד מישהו שנרשם ?

• הוסף לסימניות
לא.. אבל אם בכ"ז זה אמיתי אשמח שתכתבי לי
אנו מחפשים בנרות קורס לריענון נהיגה לגברים, אחרי שהתבטל בלי סוף בתקופת הקורונה...

• הוסף לסימניות
דברתי בסוף עם "דגל התורה" 03-6762622 , לשלוחה של הרב גולדנטל
והם אמרו לי שאכן העבירו להם את הרשימות (הבנאדם גם אמר לי שהם קבלו את הרשימות מדוד מילר אז בדגל אמרו לי אין לך מה לחשוש - זה באמת הם )
אז נרשמנו.
אלי התקשרו ממספר חסום אז לא יודעת לומר לך לאן לחזור . אבל, תתקשרו למספר הנ"ל ותבקשו להרשם גם.

• הוסף לסימניות
אלי התקשרו כדי לקבוע זמן לקורס.

אני לא זוכר האם נרשמתי בדגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה