זה המחירים לקורסי אומנות טוביםזהו, גם אשת חיל וגם רוחמה שטרן, זה קורסים יקרים מאד.
חשבתי על משהו יותר הגיוני במחיר.
יש בבית המורה של שרנסקי בב"ב קורס אומנות עם הינדה הרבסטאשמח מאד אם למישהו יש עוד מידע בענין
לבית המורה יש קורסים כאלו?
יש בבית המורה של שרנסקי בב"ב קורס אומנות עם הינדה הרבסט
אפשר לחפש נשים שצריכות לעשות 400 שעות אומנות וללכת במקומם...
אני השניה בתור להירשם בשמן(:וואלה רעיון! יש פה כאלו?
אני אשמח מאד לדעת. האם היא מירושלים?יש לי להמליץ לך על מישהי מקסימה
עושה קורסים אישיים או לקבוצות לפי דרישה
אני לא רוצה לכתוב פה פרטים כי לא דברתי איתה על כך
אבל אם מישהו רוצה לכתוב לי בפרטי
בשמחה
יש גם הרבה עבודות שלה ברשת
האם זה בירושלים? אשמח לדעת איפה אוכל ללמוד אומנות בירושלים? חשוב לי מורה איכותית חרדית ולא יקרה. תודה רבה!
היא מהמרכזאני אשמח מאד לדעת. האם היא מירושלים?
לפי ההודעות שלה זה נראה במרכזהאם זה בירושלים? אשמח לדעת איפה אוכל ללמוד אומנות בירושלים? חשוב לי מורה איכותית חרדית ולא יקרה. תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים