קורס איור של פרוג- ספרו לי עליו!!

• הוסף לסימניות
אילו תוכנות לומדים בקורס איור דיגיטלי של פרוג? כמו"כ אשמח לשמוע חוו"ד על הקורס. אפשר גם באישי, כמובן.

• הוסף לסימניות
למדנו מנגה ופוטושופ
בתחילה ידני עם דבורה קוטובסקי
ואח''כ מנגה עם אלברט זמורה
ולבסוף פוטושופ עם מוטי הלר
(הכנה לפרויקט דבורה)
כל המרצים גדולים! ונותנים המון כל אחד בקטע שלו
אבל אם את/ה עומד ללמוד שם תבקש ללמוד את הפוטושופ לפני מנגה
כי אז המנגה הרבה יותר מובנת
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קומיקו;1462607:
למדנו מנגה ופוטושופ
בתחילה ידני עם דבורה קוטובסקי
ואח''כ מנגה עם אלברט זמורה
ולבסוף פוטושופ עם מוטי הלר
(הכנה לפרויקט דבורה)
כל המרצים גדולים! ונותנים המון כל אחד בקטע שלו
אבל אם את/ה עומד ללמוד שם תבקש ללמוד את הפוטושופ לפני מנגה
כי אז המנגה הרבה יותר מובנת
בהצלחה!
אני יודעת פוטושופ כגרפיקאית, זה נותן לי יתרון?
דרך אגב, מה זה ללמוד ידני? משהו כללי או אור וצל, אנטומיה וכו'?

• הוסף לסימניות
בטח שנותן יתרון אבל תתפלאי לגלות כמה פונקציות שוות בפוטושופ המרחיבות את יכולות האיור, ולא נראה לי שיהיה לך שיעור שתרגישי ש"בזבזת את הזמן". ידני= 12 מפגשים, בכל מפגש לומדים את יסודות הציור- פנים, גוף, ארכיטקטורה, קומפוזיציה, עבודה על דמות, גפיים, חיות, צמחים וכו'..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני גם בוגרת מרוצה.

• הוסף לסימניות
אפרופו לימוד איור דיגטלי...
מישהו שמע על הקורסים בירושלים של: אומן / אספקט?

מומלץ?

והאם לפרוג יש קורס רק בבני ברק או גם בירושלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1462628:
אני יודעת פוטושופ כגרפיקאית, זה נותן לי יתרון?
דרך אגב, מה זה ללמוד ידני? משהו כללי או אור וצל, אנטומיה וכו'?

גם אני באתי לקורס איור דיגיטאלי בפרוג בתור גרפיקאית עם ידע בפוטושופ והקורס נתן לי המון.
כי פוטושופ לציירים זה משהו אחר, משתמשים בפונקציות אחרות וכן לומדים שיטות עבודה ועוד הרבה מעבר.
ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
כבוגרת אחד הקורסים הראשונים (הסתיים לפני כמעט שנה וחצי) אני ממליצה בחום!
חוץ מהידע והמקצועיות שמקבלים בקורס - נושא שללא ספק השתפר והתעצם בקורסים האחרונים, היתה זו חוויה אמיתית! אווירה נהדרת, פירגון , והרבה כיף של יצירה והתקדמות.

לי, אישית, כמי שהתעסקה בציור ידני בצורה די חובבנית, הקורס הזה קידם ופתח שערים!

• הוסף לסימניות
כמה עולה?

• הוסף לסימניות
למעלה באתר זה יש לינק של "צור קשר" דבר/י איתם

• הוסף לסימניות
הייתי בבית פרוג שבוע שעבר לצורך איזו פגישה עסקית,
ואני חייבת לומר שזה פשוט מקום מדהים, אווירה ביתית חמימה - ועם זאת מקצועית, רצינית ומוקפדת.
התלמידים שצצים פה בפורום מעוררי התפעלות בעיני,
ואני שוקלת ללכת מתישהו גם כן לקורס ממש בשביל הכיף :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה