בקשה קורס איפור מקצועי-סדר בבלגן!

• הוסף לסימניות
עברתי המון על האשכולות הקיימים אך יצאתי יותר מבולבלת,
אם למדת/לומדת בקורס איפור מקצועי/איפור ערב...אשמח ממש שתעזרי לי,

מחפשת כבר מעל שנתיים ללמוד איפור במקום טוב הן מבחינת מקצועיות-
(שאני באמת יצא מאפרת ולא רק על הנייר)והן מבחינת מקום שמור, ז"א קבוצה חרדית.
מעוניינת במידע מכל ההיבטים, קבוצה קטנה עדיף?, או אולי המקומות הידועים בכל זאת הכי טובים?
בקיצור לעשות סדר...,אציין שפחות מעניינת אותי תעודה מרשימה וכו' אלא יותר הידע הפרקטי....

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב,
חייבת כל מידע שהוא,
תודה.

• הוסף לסימניות
אני למדתי לפני כ6 שנים אצל אורטל דוידי מביתר עילית יש לה היום שלוחה של "עדה לזורגן".
אני הייתי מאוד מרוצה מאורטל מהמקצועיות והיחס, ובאמת הרגשתי שהיא רוצה את טובתי!
כמובן קבוצה חרדית ושמורה.
עד היום אם יש לי שאלה או משהו אני פונה אליה והיא עוזרת לי הכי בכיף.. מומלץ ממש!!
מקווה שעזרתי לך.. שתהיה לך הצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
תודה לך!
אשמח לדעת אם היא מלמדת גם בב"ב,
וכן מניסיונך האישי אם כדאי לי לשקול לימוד אחד על אחד/קבוצה של שתים,
יותר אפקטיבי?

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שהיא מלמדת גם בבני ברק אולי בבית שמש גם.
לגבי הללמוד אחד על אחד אני לא יודעת לומר לך כי כשאני למדתי, אז למדתי בקבוצה של 4 (קבוצה יחסית קטנה) אבל יש מצב שיש לה היום קבוצות יותר גדולות.

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה את חוי חפץ?
עד כמה בנות היא מכניסה בקבוצה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
אשמח לקבל המלצות ללימודי איפור מקצועיים

• הוסף לסימניות
עיר?

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
קצת דחוף לי,
אשמח להמלצות על קורסי איפור

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום על יעל דומב מירושלים ( מגיעות אליה מכל הארץ)מלמדת בצורה סופר מקצועית
האוירה מאד כפית ושמורה, משקיעה מאד מאד בכל תלמידה וממשיכה ללוות גם אחרי שהקורס נגמר

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אשמח לעוד המלצות,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה