קורס אמנות באפטר אפקטס, מעניין אותך?

• הוסף לסימניות
הגיע הזמן להגשים חלומות.
בעז"ה אני פותחת קורס בקבוצות קטנות ללימוד אמנות בוידאו.

הלימוד יועבר על בסיס הגשמת משאלות.
כלומר, נתאמן כיצד לתפוס השראה טובה, נדמיין מציאות חדשה המתאימה למטרתינו ונצליח בס"ד להגשים את החזון ולהלביש לו פנים במגוון הכלים הטכניים שנלמד.

הקורס מתאים לבעלות ידע ונסיון בעריכת וידאו.
אשמח לתת פרטים נוספים:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נשמע מקסים ומרתק!
אני חושבת שכדאי שתפרטי קצת יותר את מהלך ונושאי הקורס,
זה יועיל יותר לתלמידות פוטנציאליות.
בכל אופן, המון הצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1583512:
נשמע מקסים ומרתק!
אני חושבת שכדאי שתפרטי קצת יותר את מהלך ונושאי הקורס,
זה יועיל יותר לתלמידות פוטנציאליות.
בכל אופן, המון הצלחה!!

תודה, הנה פרוט קצר-
קיימות בשוק החרדי מגוון הכשרות ללימוד התוכנות הדרושות לעריכה אבל בפרוש קיים מחסור רציני בכאלו היודעות להשתמש בכלים הטכניים שלמדו וליצור אמנות חדשה, כמעט ואין מי שמגלות יצירתיות וחופרות לעומק כדי להצליח לבצע יצירה שעלתה בעיני רוחן.
זה מקביל לאדם שילמד את כל רזי מכונת התפירה איפה לוחצים והיכן מחברים, אבל לתפור הוא לא ידע כי אין לו מושג בגזרות וסוגי בדים:confused:.

לנישה הזו אני רוצה לפנות בס"ד. לכאלו שמכירות את התוכנה ומרגישות שלא מצליחות למצות אותה הרבה מעבר לשימוש בטמפלטים מוכנים ושחוקים...
לכן הלימוד יערך בקבוצות קטנות בלבד [עד 3 משתתפות]
בדרך של חפירה ניסוי ותהיה. כשבדרך נרכוש את מיטב הכלים והטיפים השימושיים להפוך לאמניות יוצרות עם טאצ' וטעם אישי.

• הוסף לסימניות
את מלמדת את האפטר אפקט או שצריך לדעת אותה?

• הוסף לסימניות
אני מלמדת, לבעלות רקע בתוכנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה