או אולי מכירים בבני ברק קורס אנגלית באמת טוב...
שיוצאים ממנו עם דבור שוטף, אוצר מילים וכו...
תודה רבה!
גיל תיכון...לאיזה גיל את צריכה?
יש את יונית
שהיא תותחיתתתתת
לומדים אצלה לדבר ברצץ שצף קצף
להתמודד עם מילה גם אם לא מבינית את המשמעות
ואוצר מילים
ואוו
בזכותה האוצר מילים של ניהיה מלא וגדוש
יש לי אוצר מילים כפול 4 מחברות שלי.....
אני יודעת..למה לוותר עליה???
שווה כל שקל!!!
מנסיון אישי
חבל לוותר עליה
סתם מענין
למה את לא רוצה ללכת אליה?
מצטרפת להמלצות על יונית, היא באמת תותחית ואין מצב לצאת ממנה בלי רמה גבוהה מאד באנגלית, והיא גם מצליחה עם כולן, גם כאלה שכבר התייאשו... אין לה תחליף!לאיזה גיל את צריכה?
יש את יונית
שהיא תותחיתתתתת
לומדים אצלה לדבר ברצץ שצף קצף
להתמודד עם מילה גם אם לא מבינית את המשמעות
ואוצר מילים
ואוו
בזכותה האוצר מילים של ניהיה מלא וגדוש
יש לי אוצר מילים כפול 4 מחברות שלי.....
יש גם את גלובוס, אבל לא יודעת איך זה.בכולופן, יש למישו המלצה על קורס טוב! באנגלית?![]()
את מוכנה לעזור לי פליז, לבנות בסמינר שלי יש היום ראיון אצלה, ואני רוצה לדעת מה הסגנון לפני שהן הולכות (סמינר חסידי שמור)אני יודעת..
אבל מעדיפה מישי אחרת...
פחות התחברתי לסגנון....
בסוף הלכתי אליה...את מוכנה לעזור לי פליז, לבנות בסמינר שלי יש היום ראיון אצלה, ואני רוצה לדעת מה הסגנון לפני שהן הולכות (סמינר חסידי שמור)
0548422015אפשר לקבל מספר טלפון שלה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים