כללי קורס אנימציה מולטימדיה ותלת מימד- מי מכיר תוכנות?

• הוסף לסימניות
פורסם בעיתונות על קורס מטעם התמ"ת בו ילמדו את התוכנות:
Maya
3D Max
Flash
Premier
Avid
After Effects
Action Scrips
למה משמשת בדיוק כל תוכנה? עם איזה ידע יוצאים אחרי קורס כזה (850 שעות)?
במה עובדים בפועל? יש לזה ביקוש?

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו חנות תוכנות
בד"כ לא לומדים את כל התוכנות האלה ביחד

מי שרוצה לומד 3D
מי שרוצה לומד בניה ועיצוב אתרים בפלאש
מי שרוצה לומד עריכת וידאו

הכל ביחד נראה לי קצת מוגזם
(אולי באתר של ערוץ 2 יש ביקוש לאדם עם ידע כזה)

• הוסף לסימניות
מה זה 3D? תלת מימד?! איזה תוכנות זה מהרשימה?

• הוסף לסימניות
תלת מימד:
Maya
3D Max
אנימציה ועיצוב אתרים:
Flash
עריכת סרטים:
Premier
Avid
אפקטים מיוחדים לסרטים:
After Effects

הקורס הזה דוקא נראה לי טוב, אבל, נראה לי שזה תלוי ברמת התלמידות אם ילמדו טוב או לא.

• הוסף לסימניות
גם לי זה היה נראה מדי עומס בקורס אחד, כל תוכנה היא מורכבת בפני עצמה ודורשת לימוד יסודי.
אבל פה ממש "כלבו", אני לא יודעת עם כמה ידע יצאו מהקורס הזה...
(אולי רוצים לתת טעימה מכל תוכנה, גם שיטת לימוד מסוימת )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה