כללי קורס באינדיזיין ואפטר - מכירים?

• פותח הנושא next
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת איפה ללמוד קורס של אינדיזיין וקורס של אפטר אפקט
השתלמויות וכאלו
מישהי יודעת?
איפה יש ?
מה המחיר?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ביררת בפרוג?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
עברה דקה?
בוא נקפיץ שוב.

• הוסף לסימניות
עוד דקה?
אפשר להקפיץ עוד פעם.

• הוסף לסימניות
יאללה. עברו 2 דקות.
אין שום טעם לא להקפיץ שוב.
הרי אם לא הגיבו עד עכשיו, בטח יש צורך להקפיץ.

• הוסף לסימניות
נו? מה קורה.
אף אחד לא מגיב.
עברו 7 דקות.
עוד הקפצה. בקטנה.

• הוסף לסימניות
מצטערת, לא ידעתי שזה מפריע לך, הייתי מתחשבת בך.
אדע לפעם הבאה לפני שאני מקפיצה לבקש ממך רשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י next;1976952:
מצטערת, לא ידעתי שזה מפריע לך, הייתי מתחשבת בך.
אדע לפעם הבאה לפני שאני מקפיצה לבקש ממך רשות.
במקום לבקש רשות, פשוט יותר לקרוא את כללי הפורום...
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=58459

אין להקפיץ אשכול לצורך חוו"ד אלא אם כן עברו 12 שעות לפחות מהתגובה האחרונה. חבר שיעבור על כלל זה הודעתו תנעל מיידית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה