מידע שימושי קורס בדיקות תוכנה - היכן?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן יש קורסים לנשים לבדיקות תוכנה QA (חוץ מג'ון ברייס)?
מכללות/ סמינרים? או כל מקום אחר....

תודההה מראש!

• הוסף לסימניות
מרכזי השתלמויות של הסמינרים, לבדוק בפרסומים...

• הוסף לסימניות
תודה. ידוע למישהי איזה מרכז השתלמות בירושלים מעביר קורס של בדיקת תוכנה?

• הוסף לסימניות
היכן ניתן ללמוד בדיקות תוכנה במסלול מזורז, לגמור את הסיפור בכמה חודשים של קורסי בוקר?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן יש קורסים לנשים לבדיקות תוכנה QA (חוץ מג'ון ברייס)?
מכללות/ סמינרים? או כל מקום אחר....

תודההה מראש!
כמי שעשתה קורס כזה בג'ון ברייס ממליצה לך רק עליהם אני כבר עובדת היום בתחום וסופר מרוצה למדתי כלים ויצרתי המון קשרים שתרמו לי בהמשך

• הוסף לסימניות
כמי שעשתה קורס כזה בג'ון ברייס ממליצה לך רק עליהם אני כבר עובדת היום בתחום וסופר מרוצה למדתי כלים ויצרתי המון קשרים שתרמו לי בהמשך

הבעיה היא שאין להם קורסים לנשים בלבד.

איפה יש קורסים לנשים בלבד?

• הוסף לסימניות
השאלה היא היכן יש לימודי בדיקת תוכנה לנשים בלבד ללא צורך בבגרות?

• הוסף לסימניות
בבית המורה בבני ברק.

תודה. התקשרתי עכשיו; הקורסים שלהם מתחילים אחרי החגים, הם פעם בשבוע למשך שנה שלימה.

היכן ניתן ללמוד קורס צפוף יותר (וממילא בזמן קצר יותר) שמתחיל בחודשים הקרובים?

• הוסף לסימניות
אמרו לי שיש כזה דבר קורס אינטרנטי של בדיקות תוכנה: https://qa-online.software/
אפשר למצוא עבודה אחרי קורס כזה? יש להם תעודה רק מטעם עצמם.

• הוסף לסימניות
כיום - לא נראה לי שיש אפשרו ללמוד בכמה חדשים,
לפני חצי שנה מהט החמיר נהלים ומקום קורס של 350 שעות - הם דורשים 600 שעות,
מה גם שהקורס היה מאד קשה גם ככה - 3-4 חודשים בלחץ נורא - מ9:00 בבוקר עד 16:00 ולפעמים יותר, כולל עבודות, ש"ב ומבחנים - לחץ מטורף לגמרי!!
אגב - בירושלים יש את המרכז השתלמויות של החדש - עם תעודה של מהט ו ISTQB - שזה בעצם מה שאת צריכה כדי למצוא עבודה, והם גם ממש בסדר שם.

• הוסף לסימניות
כיום - לא נראה לי שיש אפשרו ללמוד בכמה חדשים,
לפני חצי שנה מהט החמיר נהלים ומקום קורס של 350 שעות - הם דורשים 600 שעות,
מה גם שהקורס היה מאד קשה גם ככה - 3-4 חודשים בלחץ נורא - מ9:00 בבוקר עד 16:00 ולפעמים יותר, כולל עבודות, ש"ב ומבחנים - לחץ מטורף לגמרי!!
אגב - בירושלים יש את המרכז השתלמויות של החדש - עם תעודה של מהט ו ISTQB - שזה בעצם מה שאת צריכה כדי למצוא עבודה, והם גם ממש בסדר שם.

אז אי אפשר למצוא עבודה בלי תעודה של מהט והשני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה