בשרי קורס בישול ואפיה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת שפית שעושה קורסים של בישול ואפיה עדיף לא בקבוצה גדולה אבל לא דיגיטלי.
אני גרה באזור ירושלים ומעדיפה שזה יהיה באזור הזה,
אם משהי מכירה אחת כזו אני אשמח שתיתן לי שמות ודרכי קשר איתן
יישר כוח מראש!

נ"ב
רשמתי למעלה בנושא על בשרי אבל אני צריכה הכל.

• הוסף לסימניות
בדקתי באתר שלהם, אין קורס בישול רגיל, הרוב זה קונדיטוריה
אני צריכה בישול ביתי ליום יום של המשפחה...
אם זה בישול ביתי אז מה הבעיה ...שלחי לי איזה מתכון תרצי בפרטי ....זה לא מסובך ללמוד דרך מתכון ולא באופן מעשי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה את אומרת כי לי כן מחקו...
אני אומרת כי ככה כתוב בויקיפרוג.
יש מצב שבהודעה שלך היה כתוב עוד כמה דברים?
כי בגדול הם לא מוחקים הודעה שפשוט יש בה כתובת מייל ורוצים למחוק אותה.

• הוסף לסימניות
אני אומרת כי ככה כתוב בויקיפרוג.
יש מצב שבהודעה שלך היה כתוב עוד כמה דברים?
כי בגדול הם לא מוחקים הודעה שפשוט יש בה כתובת מייל ורוצים למחוק אותה.
לא ,היה רק מייל - בדיווח על תוכן שלילי רשמתי שאני לא רוצה שיהיה מפורסם וזה נמחק כמה שעות אחרי שביקשתי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת שפית שעושה קורסים של בישול ואפיה עדיף לא בקבוצה גדולה אבל לא דיגיטלי.
אני גרה באזור ירושלים ומעדיפה שזה יהיה באזור הזה,
אם משהי מכירה אחת כזו אני אשמח שתיתן לי שמות ודרכי קשר איתן
יישר כוח מראש!

נ"ב
רשמתי למעלה בנושא על בשרי אבל אני צריכה הכל.
איזה סגנון דברים את רוצה ללמוד?
אני מעבירה סדנאות בנושא (גם באופן פרטני)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה