כללי קורס בניית אתרים

• הוסף לסימניות
מי יכול להמליץ על קורס איכותי לבניית ועיצוב אתרי אינטרנט, לנשים? תודה!

• הוסף לסימניות
בלומדה מתחילים בתקופה הקרובה, אולם אני לא יודע אם לגברים או לשנים

• הוסף לסימניות
סיעור מוחות (ירושלים)

• הוסף לסימניות
אם פרוג עוד לא התחיל השנה אז רק בפרוג משקיעים שם בשביל התמידים כמו שום מקום אחר
על אחרותי

• הוסף לסימניות
סיעור מוחות בירושלים [וגם בבני ברק] מתחיל עוד חודשיים בערך.
קורס ברמה גבוהה מאד.
מומלץ.

• הוסף לסימניות
הייתי פעם בסיעור מוחות ונשארתי עם חוויה לא חיובית. למישהו יש ניסיון טוב איתם?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני לומדת שם קורס בניית אתרים, עיצוב, ותוכנות גמרתי שנה ראשונה ואני ממשיכה לשנה ב' אני ממש נהנת מכל רגע ורואה תוצאות ב"ה.
מומלץ מאוד!!!....

• הוסף לסימניות
אני למדתי שם לפני שנתיים ועד היום אני שם גם מלמדת וגם תומכת ועוזרת. לקורס שם יש "אמא". כי זה לא מספיק שמורה מלמד. צריך מישהו שיעשה השלמות ויתמוך ויעודד. וזו אני שם כיום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;849520:
אני למדתי שם לפני שנתיים ועד היום אני שם גם מלמדת וגם תומכת ועוזרת. לקורס שם יש "אמא". כי זה לא מספיק שמורה מלמד. צריך מישהו שיעשה השלמות ויתמוך ויעודד. וזו אני שם כיום.

נכון מאוד

• הוסף לסימניות
כן יש לי ניסיון איתם זה מקום מדהים וגם לאחר סיום הלימודים יש עם מי להתייעץ תמיד.
בהצלחה
בוגרת סיעור מוחות

• הוסף לסימניות
סיעור מוחות - מומלץ!!!!!!!!!!!!

נהנתי ללמוד שם מאוד

• הוסף לסימניות
למדת בבני ברק או ירושלים?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
לצערי מחקתי היום מספר הודעות מריבה... אני חש קצת באי נוחות...
מי שקרא יודע על מה אני מדבר... מי שלא קרא לא הפסיד כלום.. :(

בכל מקרה אני רוצה להבהיר מספר דברים.

1. מערכת הפורומים של פרוג, הינה בית לכלל המעצבים ואנשי מקצוע מהמגזר החרדי, ולכן זה טבעי ביותר שנמצאים אנשי מקצוע שלמדו במקומות שונים.
2. המקום הטבעי ביותר להמליץ על מכללות לעיצוב זה כאן.
3. המלצות חייבות להתבצע בצורה אמיתית וכנה. ולצורך העניין כאשר אני כותב הודעות מסויימות הקשורות לקורסים/מסלולי לימוד בפרוג, אני מציין בסיום ההודעה שאני מנהל פדגוגי בפרוג. לדעתי, לצורך ההגינות מי שנושא בתפקיד כלשהו במכללה , בין אם מלמד ובין אם הוא רכז קורסים (או קשור בקשר משפחתי כלשהו למנהלים...)- ראוי שיציין זאת בכל הודעה שהוא כותב כאן בקשר למקומות לימוד.
4. תשובתי, עמדתי, ותזכורת לאלו הדואגים שפרסום מכללות אחרות בפרוג זה חוסר טאקט: היום אנו חיים בעולם של מידע נגיש. קשה לי להאמין שישנם כאלו ההולכים ללמוד קורס בתחום מסויים ולא מכירים/ביררו/שמעו על מספר מכללות בתחום... ישנם מספר מכללות טובות בתחום העיצוב והתקשורות החזותית כאשר לכל מכללה האופי שלה, היתרונות וגם החולשות שלה.
כיום, ההתמודדות של המכללות כולם הינה פחות על הנגשת המידע על קורסים ויותר על הרף המקצועי, רמת ההרצאות, רמת ההשמה, ורמת המקצועיות של הסטודנטים בסיום המסלול.

אגב, קורים מקרים לא מעטים שמגיעים אלי אנשים ללימודים ומתוך שיקולים פדגוגים, שיקולי התאמה וכדומה, אני שולח אותם למכללות אחרות ללימודים ביודעי ששם יותר מתאים להם... למרות שזה כביכול אולי פחות כלכלי לפרוג....

בהצלחה לכולם
חיים דיקמן
מנהל פדגוגי - בית פרוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה