קורס בניית פאות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום ללמוד בניית פאות
ברמה גבוהה מאוד
שנותנים את כל הידע
שאח''כ יהיה אפשר לעבוד בזה,
בקיצור מקום מקצועי ביותר,
מכירים מקום כזה?
מישהי שלמדה ומרוצה ועובדת בזה?
אשמח להמלצות/דיס
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ביה"ס בכיר בב"ב.
מלמדים ברמה מאוד גבוהה, עם מרצות מהשורה הראשונה!

• הוסף לסימניות
פעם אמרו לי שם של מישהי אלופה ממש מגני גאולה, אולי יש כאן מישהי שתדע לתת לך את השם?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות (סוף סוף האתר חזר לעבוד לי סדיר)
גלית איטליה שמעתי עליהם
מנסה לברר קודם את כל האופציות

נכתב ע"י נחמי ווייס;2345514:
ביה"ס בכיר בב"ב.
מלמדים ברמה מאוד גבוהה, עם מרצות מהשורה הראשונה!

מלמדים שם את כל החומר או כל מרצה מלמדת חלק ובסוף נשארים עם חורים
אולי את מכירה מישהי שלמדה שם?

נכתב ע"י GRN;2345523:
פעם אמרו לי שם של מישהי אלופה ממש מגני גאולה, אולי יש כאן מישהי שתדע לתת לך את השם?

אשמח אם משהי מכירה...

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם יש לכם מקום שנחשב להכי טוב באזור ירושלים. תודה!!!

• הוסף לסימניות
הבנתי שדבורה לאה אדלר (dla)זה קורס מקצועי ברמות שלא מוצאים - היא בהר חוצבים, בטח יותר מגלית איטליה.

• הוסף לסימניות
Dla היא מהשורה הראשונה בעיצובים, סרוקים אני לא שמעתי שהיא גם בבניה, אולי היא מביאה מורות - לדעתי שווה לבדוק אצליהם

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
מישהי יודעת עם
גלית איטליה ירולים נחשב למקום טוב ללימודי בניית פאה?
יש לנו מסלול כזה ואני רוצה ללכת וצכה לדעת עם הם נקראים טובים בתחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה