מנסיון?1. גיטרה בקליק https://guitarclick.co.il/
2. גיטרפריק https://guitarfreak.co.il/course/beginners1/ ₪ 300
חסום לי....לא יודע אם מתאים לנערה או רק לבנים
בכל אופן מעלה
הוא דת”ל ולכן השירים שהוא מתאמן עליהם הם ישראלים
קישור לקורס שלו
![]()
קורס גיטרה Guitar Journey
guitar-juorney.ravpage.co.il
מכירה כאלה שלמדו משם והצליחו.כשחיפשתי, ראיתי הרבה המלצות על הקורס הזה
![]()
הקורס מתאים רק לבחורי ישיבות? או גם לבחורות בסמינר?אני למדתי קורס גיטרה אונליין אחד הטובים והמקצועיים, בסגנון ישיבתי.
באמת מוצלח!! ממש נהנתי והתקדמתי במהירות!!
שווה שווה שווה !! כל כך נהנתי שפשוט בא לי שעוד יהנו מזה..
מצרף קישור שלו
![]()
קורס גיטרה למתחילים - ללמוד גיטרה ב6 שבועות
my.schooler.biz
מתאים וודאי.הקורס מתאים רק לבחורי ישיבות? או גם לבחורות בסמינר?
סליחה על ההקפצה-אני למדתי קורס גיטרה אונליין אחד הטובים והמקצועיים, בסגנון ישיבתי.
באמת מוצלח!! ממש נהנתי והתקדמתי במהירות!!
שווה שווה שווה !! כל כך נהנתי שפשוט בא לי שעוד יהנו מזה..
מצרף קישור שלו
![]()
קורס גיטרה למתחילים - ללמוד גיטרה ב6 שבועות
my.schooler.biz
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים