מידע שימושי קורס גינון טיפולי למגזר החרדי.

• הוסף לסימניות
מעוניינים לבדוק ביקוש בציבור החרדי, לקורס גינון טיפולי, לגברים ולנשים בקבוצות נפרדות.
קורס מטעם הקרן הקיימת לישראל במחיר מסובסד מאוד.
יום לימודים אחד בשבוע למשך שנתיים.

נא להגיב באשכול זה בלבד, ולא לשלוח הודעות באישי.

• הוסף לסימניות
מאוד מעניין.
שאלת מיקום הקורס הכרחית.

• הוסף לסימניות
מעניין מאוד!!!

• הוסף לסימניות
יכול מאד לתפוס זה עדין חדשני ויש לזה מקום בשוק
תעדכני איך מתקדם...

• הוסף לסימניות
בעלי מחפש שנים כזה דבר הוא משוגע לנושא.

• הוסף לסימניות
היה לפני כמה שנים. זה לא תחום שמאד נכנס, למרות שיכול להתפתח.
מבחינת תעודה, זה תחום קצת שונה מהתרפיות המוכרות ולכן אין בזה תואר שני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י frtamma;2021894:
איזה תעודה מקבלים?
למיטב ידיעתי זה תואר שני, לא? אפשר לעבוד בלי תואר?
נראה לי שלא.
אני חושבת שזה כמו תרפיה בבעלי חיים או טיפול ברכיבה, שהם מקצועות שלומדים אותם בנפרד.
(כמובן שאין שום השוואה בין מטפל מוסמך שלמד גם קורס של טיפול בלא משנה מה, לבין מי שלמד רק את הקורס הקצר.)

• הוסף לסימניות
איפה אתם מתכוונים שהבוגרים יעבדו? בשביל להיות מוכרים בקופות חולים או במשרד הבריאות או החינוך צריך תואר. האם בשוק קיימים מקומות שמקבלים לעבודה בשכר משתלם ללא תואר?
תצליחו!

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין מאוד !

אני מעוניין לשמוע פרטים נוספים

• הוסף לסימניות
גברים / נשים?
מה דרישות בסיס? השכלה, נסיון?
מה הצפי למציאת עבודה בתחום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י frtamma;2022295:
איפה אתם מתכוונים שהבוגרים יעבדו? בשביל להיות מוכרים בקופות חולים או במשרד הבריאות או החינוך צריך תואר. האם בשוק קיימים מקומות שמקבלים לעבודה בשכר משתלם ללא תואר?
תצליחו!

כוונתך שיש צורך בתואר בגינון טיפולי?
או שיש צורך בתארים אחרים- של מטפל.
מחיפוש קצר באינטרנט נראה שאין דבר כזה תואר בגינון טיפולי.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאין דבר כזה תואר בגינון טיפולי
בשביל להיות מוכרים במשרד הבריאות וכו' אפשר גם תואר במשהו אחר

• הוסף לסימניות
מעניין מאוד.
כשיהיו פרטים נוספים אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י frtamma;2023166:
אני יודעת שאין דבר כזה תואר בגינון טיפולי
בשביל להיות מוכרים במשרד הבריאות וכו' אפשר גם תואר במשהו אחר

אז כנראה שדרישות הקבלה כוללות תואר

• הוסף לסימניות
מעניין אותי ולכן אשאל שוב: מטעם מי התעודה? האם מטעם עמותת אדם צומח? כמה שעות לימוד 168 או 562?

• הוסף לסימניות
מתעניינת.
חשוב לדעת תנאי סף - כפי שכתבו מעלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה