קורס ג'מבורי

• הוסף לסימניות
איפה יכולה ללמוד בחורה כבת 18 קורס ג'מבורי,
כמה זמן לומדים את זה ?
מה המחירים בערך ?
אפשר גם באישי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש חיה

• הוסף לסימניות
אני יודעת על בית ספר "בכיר" בבני ברק, מלמדים שם ג'ימבורי ברמה גבוהה מאוד.
(שמעתי שמהקורס הקודם רב הבנות מסודרת בעבודה)
שווה לבדוק ולנסות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;909662:
אני יודעת על בית ספר "בכיר" בבני ברק, מלמדים שם ג'ימבורי ברמה גבוהה מאוד.
(שמעתי שמהקורס הקודם רב הבנות מסודרת בעבודה)
שווה לבדוק ולנסות!

אפשר טלפון בבקשה

• הוסף לסימניות
בירושלים או בבני ברק?

יש בירושלים 'המרכז החרדי למקצועות המוסיקה' שאם אני לא טועה יש לה קורסים של ג'ימבורי וכו' אם מענין אותך עוד פרטים תכתבי ואברר לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;910086:
בירושלים או בבני ברק?

יש בירושלים 'המרכז החרדי למקצועות המוסיקה' שאם אני לא טועה יש לה קורסים של ג'ימבורי וכו' אם מענין אותך עוד פרטים תכתבי ואברר לך

טלפון שלהם את יכולה לברר לי בבקשה ?
תזכי למצות

• הוסף לסימניות
אסתי גבאי
רחוב הרב שך בני-ברק
052-7602929

למדתי אצלה שנה שעברה ומאד מאד נהניתי והחכמתי, אני לא זוכרת בדיוק אבל נראה לי שזה היה 8-10 מפגשים בעלות של למעלה מ1000 ש"ח.

בהצלחה, חיהלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה