בקשה קורס הכנה ללידה בירושלים עם הבעל

• הוסף לסימניות
אני מחפשת קורס הכנה ללידה שיש בו לפחות מפגש אחד עם הבעל
אבל אמרו לי שיש קורסים של שתי מפגשים - ואני רוצה עם יותר מפגשים שגם יהיה תרגילים וכו'
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שרה פולט
052-7210364

מומלצת מאד.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת קורס הכנה ללידה שיש בו לפחות מפגש אחד עם הבעל
אבל אמרו לי שיש קורסים של שתי מפגשים - ואני רוצה עם יותר מפגשים שגם יהיה תרגילים וכו'
תודה רבה
אולי בקורסים שהם אחד על אחד...
בקבוצת נשים לא יביאו בעלים לתרגילים...
אא"כ זה מקום לא בהכרח חרדי
כמו קורסים של בתי חולים
שערי צדק למשל

• הוסף לסימניות
יש קורסים של קופות חולים

• הוסף לסימניות
אוכל להמליץ לך על מישהי מדהימה בביתר, שהשיטה שלה מתבססת ע"כ שקורס הכנה ללידה חייב להיות ם הבעל.
היא עושה מפגשים זוגיים, 5 אאלט, מקצועית, חמה ומוסמכת
עם ידע מקצועי ומיילדותי נרחב.
אוכל לתת פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
מלי טובי

• הוסף לסימניות
איזה סוג קורס היא עושה?
ותודה לכל העונות - לגבי קורס מעורב ביררתי ידוע לי אבל זה באמת חילוני
ולגבי קורס לבד בלי הבעל כבר יש לי משהי ואני עדיין לא סגורה על זה בגלל הבעל

• הוסף לסימניות
אני תוהה לעצמי למה הבעל צריך להיות נוכח בכל השיעורים/ תרגילים.

• הוסף לסימניות
יפעת חובב עושה שיעורים פרטיים לזוג. מומלץ בחום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה