דרוש מידע קורס הכנה ללידה ראשונה בירושלים

• הוסף לסימניות
תודה!
יש לך מספר טלפון לתת לי?
וכן האם לדעתך היא מומחית, נותנת את כל הכלים?
דסי מדהימה!
לא ידעתי שהיא עושה קורס הכנה ללידה, אבל בתור דולה- היא עושה פגישה לפני ובו היא עושה לך מסאז'ים ועיסויים כדי שתגידי לפני הלידה אם זה נעים לך, שלא יהיה לך לרגע לא נעים בזמן שאת כבר ממילא לא בנח, ועוד מלא דברים שאני לא זוכרת.
היא אסרטיבית בטירוף כלפי הצות הרפואי, עושה הכל בשביל היולדת בנעימות. טקטית ברמות לא מצויות. משרה סביבה אווירה נינוחההה.
(מאחותי, אני לא הייתי איתה)
זה המס'- 0504125971

• הוסף לסימניות
מישהי הייתה אצל שרה בן דוד?
אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
אני עושה קורס הכנה פרטי ללידות חוזרות כולל עיסוי וכלים מעולים ללידה
Srm9755 גמייל

• הוסף לסימניות
יש את מרים בן זכריה מרמות בירושלים
0542240759
הייתה מיילדת שנים בשערי צדק
תותחית על!!!
אני ובעלי מאוד נהננו
(החזר מקופ"ח)
[חלק מהמעלה אצלה זה שהיא לא דולה, אלא הייתה מיילדת]
-
ללידה ראשונה - יש קורס הכנה ללידה ראשונה לגברים
קורס מקצועי ומקיף (גם מבחינה טכנית וגם כהכנה נפשית)
ניתן לקבל פרטים וסילבוס מפורט 0533115909
או במייל להוסיף לפני המספר הנ"ל NW ואחרי המספר שטרודל גימייל

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות על קורס הכנה ללידה בירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה