יש לך פרטים?יש לבת שבע כהן, מיילדת בשערי צדק, סרטוני הכנה ללידה זוגיים + מפגש פרונטלי בסוף (הבנתי שאפשר גם בזום)
ממליצה ממש!
מנסיון
אפשר פרטים?מנסיון
סבלנית, זמינה, מקשיבה, עוזרת, יש לה ראש מאוד פתוח וחשיבה מאוד יצירתית לחשוב על פתרונות מחוץ לקופסא.
שינתה לי את כל המחשבה והיחס כלפי הריון ולידה.
בזכות העבודה שלה איתי הגעתי ללידה לא קלה בכלל רגועה ושלווה ויצאתי עם חוויה טובה מאוד.
דסי כיטוב- הכנה מושלמת.ירדתי מהמקוון
אני מחפשת אחת שעושה קורס הכנה ללידה- לא בקבוצה, עם הבעל או לבד בירושלים
יש המלצות?
תודה ממש
נעמי גוטליבירדתי מהמקוון
יש המלצות?
תודה ממש
בת שבע כהן עושה גם זוגי לא מקווןירדתי מהמקוון
יש המלצות?
תודה ממש
תגללי "אימהית"אפשר פרטים?
אני דווקא תומכת ברעיון של המקוון.ירדתי מהמקוון
יש המלצות?
תודה ממש
ברצוני לברר על הקורס של מעייני הישועהעשיתי קורס בזום אצל מילדת ידועה
והתחרטתי מהשניה הראשונה עד השניה האחרונה.
זה לא זה ....
שילמתי את התשלום המלא
ואז הלכתי לקורס של מעיני הישועה בחינם ונהניתי פי כמה
ממליצה במחשב או בזום רק אם אין שום אפשרות אחרת.
בהצלחה רבה ובשמחות
בכל סיור שהייתי בו נכנסו לחדרי לידה (4 בתי חולים)הוא בחינם במידה ואת יולדת שם
אם לא משהו כמו 200 ש"ח-תבררי מולם מדויק
הפלוס שם שבסיור נכנסים לראות חדר לידה שזה חשוב
לקראת לידה ראשונה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים