התייעצות קורס הכנה ללידה

• הוסף לסימניות
אני הייתי לפני כמה שבועות בקורס מקוון של הדסה, היה מקסים! (לידה חוזרת) והיה בחינם

• הוסף לסימניות
לקחת אותה גם לתומכת לידה?
אם כן, נהנית ממנה? ממליצה עליה? ולפני כמה זמן לקחת אותה?
לא לקחתי אותה בתור תומכת אלא רק לקורסים, אבל כמה קרובות משפחה שלי לקחו אותה כתומכת ונהנו עד הגג מהמקצועיות והאישיות שלה
הייתי אצלה בקורסים לפני שנה ולפני 3 שנים (לידה ראשונה ושניה)
היא מאד מאד מקצועית ואת יכולה להתייעץ איתה על כל דבר בכל זמן

• הוסף לסימניות
לא לקחתי אותה בתור תומכת אלא רק לקורסים, אבל כמה קרובות משפחה שלי לקחו אותה כתומכת ונהנו עד הגג מהמקצועיות והאישיות שלה
הייתי אצלה בקורסים לפני שנה ולפני 3 שנים (לידה ראשונה ושניה)
היא מאד מאד מקצועית ואת יכולה להתייעץ איתה על כל דבר בכל זמן
אני מחפשת משהי שלקחה אותה בשנה האחרונה לתומכת
מכירה משהי?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת משהי שלקחה אותה בשנה האחרונה לתומכת
מכירה משהי?
יש לי 2
אני לא זוכרת אם שתיהם בוודאות לקחו אותה, אחת בטוח כן
אני ייתן לך את המספרים ותתקשרי יענו לך בשמחה
רק תגידי לי כשאת רואה ואמחק את הטלפונים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה