דרוש מידע קורס יסודות העיון (הרב מלוביצקי) בטלפון - יש למישהו פרטים????

• הוסף לסימניות
כל תחילת זמן יש מבצע
אין צורך להתרגש מהמבצע שלא היה זמן רב ולא יחזור בקרוב
רק שלא כדאי להכנס כשאין מבצע [למרות שאולי הם יסכימו במחיר המבצע...]

• הוסף לסימניות
ה
כל תחילת זמן יש מבצע
אין צורך להתרגש מהמבצע שלא היה זמן רב ולא יחזור בקרוב
רק שלא כדאי להכנס כשאין מבצע [למרות שאולי הם יסכימו במחיר המבצע...]
מבצע עכשיו הוא 2850 כמדומני

@אורח.לרגע.
אתה מכיר את הקורס הזה?
זה סכום גדול וחשוב לי לשמוע עליו בצורה אמיתית

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האם יש כאן אנשים שהשתתפו בקורס הזה?
יש עכשיו המון פרסומות בבתי הכנסיות גם בכל העלונים היה כמה עמודים
ואני מאד רוצה לברר על זה אם זה משהו אמיתי או יותר יח"צ...
וגם מי מכיר את האיש שמוסר את הקורס בתחום הזה של לימוד בעיון והנחלת גישה לתחום לימוד העיון
אשמח למידע

• הוסף לסימניות
אמנם לא השתתפתי בקורס,
אך אני מכיר רבים שהששתפתי וטענו ששינה להם את צורת הלימוד,
כמו כן אני מכיר את האיש שמוסר את הקורס, ואני חושב שהוא באמת מלא וגדוש בתוכן שיכול לעזור למלא אנשים

• הוסף לסימניות
ה

מבצע עכשיו הוא 2850 כמדומני

@אורח.לרגע.
אתה מכיר את הקורס הזה?
זה סכום גדול וחשוב לי לשמוע עליו בצורה אמיתית
לא מכיר מקרוב
אני שומע באופן קבוע את ההדרכות החינמיות שמועלות בקו
יש שם המלצות מאד נלהבות עם פרטים אישיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה