כללי קורס ללימודי תג

• הוסף לסימניות
היכן ניתן ללמוד תוכנת "תג" לנשים בצורה יסודית חוץ מהשעות שמוענקות לקונה התוכנה פרטני או קבוצה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיציה לאלו שנכנסו עכשיו...

• הוסף לסימניות
איפה את גרה?

• הוסף לסימניות
בבני ברק

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מכיר מורה/קורס ל"תג"?

• הוסף לסימניות
שמעתי על משהו שעומד להיפתח, אבל לומדים שם גם אינד..
אם זה אקטואלי תגידי לי, (תקלידי) נראה לי שיש לי מספר שלהם

• הוסף לסימניות
אני צריכה רק תג בלי אינדיזין

• הוסף לסימניות
אמר לי מעמד ותיק בתג, שהכי טוב זה מורה פרטי/ת.

• הוסף לסימניות
כמעמד בתג
דעתי שהנידון הוא לא מורה פרטי או בקבוצה
אלא איך החומר מועבר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1979124:
אמר לי מעמד ותיק בתג, שהכי טוב זה מורה פרטי/ת.
יש יתרונות רבים בפרטני אבל גם חסרונות...
כמורה פרטית לתוכנות אחרות ראיתי שלתמידות יותר קשה להתרכז שזה פרטני מול מחשב וכן חסר את הקטע של התרגול והש"ב שבקבוצה זה דינמי יותר .
בכ"א שאלתי על קבוצה או פרטני, ולבנתיים לא קבלתי אפילו תשובה אחת...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
כי אין תג זה בעיקר לגברים לא לנשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה