כללי קורס לעיצוב גרפי

• הוסף לסימניות
משהו מבינכם מכיר קורס לעיצוב גרפי ברמה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;57377:
משהו מבינכם מכיר קורס לעיצוב גרפי ברמה???

רק מלהיות במחיצת הפורום, אתה כבר קיבלת קורס חינם + תמיכה תכנית 24 שעות ביממה...

:)

• הוסף לסימניות
באיזה אזור את מחפשת?

• הוסף לסימניות
אני יודעת על 2 מורות מעולות,
דייזין- ברכה סורוצקין - מלמדת בכמה ערים בארץ (ירושלים, ב"ב, אשדוד)
לומדה- מרים שרביט -בירושלים (שמעתי שמועה שהיא מארגנת קבוצה חדשה לגרפיקאיות בפועל, פרטי אצלה בבית, אני אוכל לברר פרטים מדויקיים רק ביום ראשון, אם מעניין אותכם, תגיבו ואברר)

• הוסף לסימניות
גרפוטו, מעניין אותי...

• הוסף לסימניות
מענין אותי מאד!
אני צריכה קורס בבני ברק, משהו בשעות הערב, ואם אפשר הכי קצר שאפשר. וכמובן מקצועי!!
זה אפשרי??

• הוסף לסימניות
עדן, שלחתי לך פרטים על קורס באישי

• הוסף לסימניות
berko3 מעניין אותך הקורס של מרים שרביט? בכל אופן אם הוא יהיה הוא בירושלים,
אברר בלנ"ד, ואעדכן אותך ביום ראשון בערב (אם שחכתי, תעלי שוב את השאלה, פ'סדר?) הרבה הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה