כללי קורס לפרסום של תרצה גרנות

• הוסף לסימניות
את מתכוונת תרצה רגנות - - -
יש לה בי"ס או משהו כזה,

גוגל יעזור לך במקרה כזה יותר - - -

• הוסף לסימניות
ביה"ס ACC של תרצה גרנות..
שדרות יהודית 35, תל אביב.

מה את רוצה לדעת על הקורס הזה..? אני בוגר של המחזור החרדי שלה..

• הוסף לסימניות
בעבר היו לACC קורסים לציבור החרדי בלבד. כשהתקשרתי לברר על כך בשנה שעברה אמרו לי שהם לא עושים עוד קורסים לציבור החרדי מאחר ואין היענות וגם אם הם כן יערכו קורסים לציבור החרדי בלבד הם יהיו מעורבים.

הקורס הוא קורס לקופירייטינג (רעיונאות) במשך 9 חודשים הכולל את כל סוגי המדיה הקיימים כשהקוס לציבור החרדי כלל רק פרינט ונמשך על פני 3 חודשים.

• הוסף לסימניות
פיל לבן,
הקורס למגזר החרדי נמשך כחצי שנה לפחות, לא זוכר במדוייק, הקורס לא כלל רק פרינט, כי אם גם רדיו, סדנאות כתיבה יצרתיות ועוד... הדבר היחיד שלא נכלל, לפחות לא במלואו זה טלוויזיה.

הקורס היה מעניין מאד, והוסיף הרבה תוכן לעבודה כגרפיקאי עצמאי. מעבר לכך שעד היום אנשים במדיה שרואים אותי זוכרים אותי מתצוגת הגמר.

מה שכן, בציבור החרדי אין מקום למשרות קופי חדשות כך שאם אתם רוצים להיות קופירייטרים במשרד פרסום, זה לא יעזור...

• הוסף לסימניות
פיל לבן?
מה זה ? מכון לימודי?
אשמח לשמוע פרטים
איפה? מתי? טלפונים שלהם?
לאיזה מגזר? (גברים/נשים)

• הוסף לסימניות
אוקיי, ACC זוהי מכללה לפרסום ושיווק בו מלמדים כתיבה יוצרת ורעיונאית (קופירייטרית) לכל סוגי המדיה הקיימים. המכללה הוקמה ע"י תרצה גרנות. הקורס מיועד לחילוניים ובעיקר לתקשורת החילונית כיון שכך הקורס ממוקד בעיקר על טלוויזיה שזהו המדיום הכי 'נחשב' כיום בפרסום החילוני.
קיימים עוד מכללות מוצלחות לקופירייטינג "הבצפר" והקורס של "עבודי - קריאייטיב" (שנחשב להכי פחות מוצלח מביניהם) אבל ACC הייתה היחדיה שהקימה קורס לחרדים בלבד.
בעבר גם "שופר" ניסו להפעיל מכללה לשיווק ופרסום ובינהם גם לימודי קופירייטינג.
מתוך מה ששמעתי מקופירייטרים מסתבר שבמשרדי הפרסום החרדיים מעדיפים משום מה קופירייטרים חילוניים או דתיים מאשר חרדים. וכך, אחרי שלא היו הרבה שהצליחו בקורסים האלו (מתוך השמועה) לא הצליחו המכללות להקים קורסיים יעודיים לציבור החרדי בלבד.

כיום כפי הידוע לי אין קורסים לגברים חרדים בקופירייטינג (לנשים - ראיתי שdesign מי-ם מפרסמים שיש להם קורסים בפרסום. איני יודע מה הרמה שם)

האתר של ACC
http://www.acc-grannot.co.il/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רק אחד;59351:
למה אתה אומר שאין, הנה הצעה אחת כמשל;
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=6620

איני בא לשלול ואיני יודע מה הוא המשרד המפרסם במקרה הזה, אבל ברוב המקרים משרדי הפרסום החרדיים המחפשים בדרכים כאלו הינם משרדים קטנים (פרסומות למקומונים ובעלי תקציב נמוך) בהם רמת הקריאייטיב נמוכה כך שהם גם אינם דורשים ידע וקורסים קודמים אלא יותר נכונות להשקיע. ולהתקדם משם הלאה לא כ"כ פשוט.
במשרדי הפרסום הגדולים יותר (אלה שרואים בעיתונים כל הזמן) הרבה יותר קשה להתקבל וצריך המון קשרים לכך (- איני מכיר אישית אף אחד ממשרדי הפרסום הללו אלא כך שמעתי).

• הוסף לסימניות
LMHT,

איני יודע מה כלל הקורס וכל ידיעותי בנושא זה מסתכמות בידע אותו קיבלתי מאנשי ACC שאגב, ניסו לשכנע אותי להרשם לקורס החילוני דווקא.

ברור שהקורס נותן המון במיוחד לגרפיקאי שצריך הרבה פעמים לתפקד גם כקופירייטר.

• הוסף לסימניות
חברה שלי מסיימת עכשיו קורס קופי אצל תרצה.
היא מרוצה מאד מהרמה.
ואם מישהו מתעניין ברצינות, אני חושבת שהיא תשמח לספר לו איך ומה ומי.
אבל מה הקשר בין זה לבין גרפיקה - - - -
נכון אלו תחומים נושקים. אבל גרפיקאי שרוצה להתקדם, לא צריך ללמוד קופי. בכלל לא. יש לו דברים אחרים ללמוד.
או שאתה גרפיקאי או שאתה פרסומאי. לא כדאי לערבב כי כך בשניהם לא תצליח יותר מידי...

• הוסף לסימניות
טפטפת, זה לא לגמרי מדוייק. אם אתה עובד במשרד גדול, זה נכון.
יש קופי ויש מעצב גרפי.
אבל למשל, בתור בעלת עסק קטן (לעת עתה) - חשוב לי לדעת גם פרסום, לא ברמה של אסטרטג בבולטון פוטנציאל, אבל ברמה כלשהי - כדי לתת שרות טוב יותר ולשדרג את התוצאות של לקוחותי. וחשוב לי לדעת קצת קופירייטינג - מאותה סיבה.

בעז"ה כשיהי'ה לי תקציב להעסיק קופי - אעשה זאת בשמחה

• הוסף לסימניות
לא. בשביל להרגיש ולהאמין שאתה נותן ללקוח שלך את הטוב, ואת מה שהוא צריך לקבל.
(לא אמרתי ללכת אליה דווקא, אבל מה שבטוח שכדאי להעשיר את הידע בנושאי פרסום)

• הוסף לסימניות
לא. בשביל להרגיש ולהאמין שאתה נותן ללקוח שלך את הטוב, ואת מה שהוא צריך לקבל.
(לא אמרתי ללכת אליה דווקא, אבל מה שבטוח שכדאי להעשיר את הידע בנושאי פרסום)

• הוסף לסימניות
טפטפת. לגמרי לא נכון.
חוץ אם אתה רוצה להמשיך להרוויח 23 ש"ח לשעה...

• הוסף לסימניות
כבר עברתי את הסף הזה, ועוד כמה, בלי תרצה גרנות.
טוב, אולי אתם צודקים, בשביל לעבור עוד כמה ספים אני צריכה ללכת לתרצה........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה