דרוש מידע קורס "לשון, חברה ותרבות" באו"פ

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה הרמת קושי שלו,
והאם הידע הקודם המומלץ אכן נצרך?
מתלבטת בינו לבי הקורס "יהודי פולין".
וכן יעזור לי כל מידע בקשר אליו.
(לא מחוברת לקבוצות)

• הוסף לסימניות
ממליצה על קורס "יהדות פולין", יחסית קל ומאוד מעניין !
קורס, "לשון, חברה ותרבות" לא עשיתי כך שאין לי מושג.
אם את רוצה פירוט רחב יותר על פולין בכיף:)

• הוסף לסימניות
ממליצה על קורס "יהדות פולין", יחסית קל ומאוד מעניין !
קורס, "לשון, חברה ותרבות" לא עשיתי כך שאין לי מושג.
אם את רוצה פירוט רחב יותר על פולין בכיף:)
תודה!
על יהודי פולין יש לי מידע, לכן מחפשת מישהו שידע להשוות לי בין 2 הקורסים,
או לפחות מכיר את הקורס וידע לתת לי עליו מידע.
אם לא אמצא מישהו כזה כנראה אקח באמת את יהודי פולין:)

• הוסף לסימניות
תודה!
על יהודי פולין יש לי מידע, לכן מחפשת מישהו שידע להשוות לי בין 2 הקורסים,
או לפחות מכיר את הקורס וידע לתת לי עליו מידע.
אם לא אמצא מישהו כזה כנראה אקח באמת את יהודי פולין:)
שוב, לא מכירה את הקורס שכתבת עליו, אבל ממליצה מאד על הקורס 'יהדות פולין'. קל, מוכר ועוזר מאד להעלות את הממוצע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה