מידע שימושי קורס מע''ר בתוכנית מקוצרת.

• הוסף לסימניות
למעוניינות.
בהמשך להודעה הזו-

בעז''ה בעוד כשבוע בערך, נפתחת קבוצה להכשרה כמע''ר מטעם מד''א.

מדובר על קורס מע''ר 44 שעות. מה שנצרך לעובדי הוראה, מדריכי טיולים, מדריכי שחיה וכד'.

הקורס לנשים ובנות בלבד, ייערך בעז''ה בבני ברק.

במתכונת קצרה יותר של 5 ימים כ7 שעות כל יום.

יתכן ותהיה אפשרות למתכונת של 10 ימים 4 שעות בכל פעם. (יוצא יותר שעות למידה במצטבר)

עלות הקורס: 500 ש''ח.
יתכן ותהיה הוזלה תלוי בכמות המצטרפות.

הקורס כולל מבחן עיוני ומעשי.
לעומדות בתנאי הקורס וכ' תעודת מטעם מד''א בסיום הקורס.

מי שמעוניינת מוזמנת לכתוב כאן, או לשלוח לי הודעה בפרטי.

חשוב לי להדגיש-
שכיוון שמדובר בקורס יחסית קטן, והזמן קצר, אין לי אפשרות להתחייב מעל למכסה המותרת.
ואין לי אפשרות כרגע לתאם איתם פתיחה של קבוצה נוספת. כך שלעת עתה הזריזות היא יתרון.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
היי
אני מעוניינת.

אין לי אפשרות בפרטי...

• הוסף לסימניות
היי
אני מעוניינת.

אין לי אפשרות בפרטי...
מתנצלת שרק עכשיו אני עונה, לא שמתי לב להודעה הזו.

שולחת הודעה בפרטי, תכתבי לי את הפרטים שלך.

• הוסף לסימניות
ייתכן ומעונינת, בכל אופן חברתי מעוניינת מאד.
היא שואלת אם זה מה שנצרך לליווי מוסדות לימוד.
במידה וכן,
יש מייל שהיא תוכל לתקשר איתך?
יהיה סיוט שאני אכתוב בשמה כל פעם

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

0 תגובות
כאן כתב המשתמש המוערך @אז נדברו שמתכננים לשנות את החישוב של הזכאות להנחה בארנונה.
במקום שיהיה את האפשרות לבחור האם לחשב את ממוצע ההכנסה של שלוש חודשים אחרונים או של השנה האחרונה - זה תמיד יחושב לפי סך ההכנסה השנתי.
אשמח למידע בנושא, איפה זה אוחז עכשיו, מה הסיכויים שבאמת זה יקרה? ואיך אפשר להגיש התנגדות.
כי אם זה יקרה והחישוב יהיה שרירותי לפי ההכנסה הממוצעת בחישוב שנתי, ייצא שמי שההכנסה שלו התכווצה בחודשים האחרונים שבעצם - דווקא עכשיו הוא צריך את ההנחה יותר מתמיד, לא יאפשרו לו את זה בגלל שהממוצע של ההכנסה השנתית הוא גבוה.
השכל הישר אומר שאי אפשר להימנע מלהושיט עזרה לבנאדם דווקא מתי שהוא צריך אותה יותר מתמיד.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה