קורס מקוון בנושא עריכה תורנית מבית מכון ליפשיץ מומלץ?

• הוסף לסימניות
סדנה בעריכה תורנית להתמקצעות בעולם התורה
המנחה: הרב דוד פיאלקוף, עורך ומהדיר
הסדנה מיועדת למעוניינים בהתמחות בעריכת חיבורים תורניים ובההדרת כתבי יד ודפוסים ישנים
האם זה מומלץ מישהו עבר את הקורס והאם זה מתאים גם לסגנון חסידי

• הוסף לסימניות
איך אני מברר את זה הם מדברים שם על כמה סגנונות מודרני ושמרני חבל שאין פה מישהו שהוא בוגר הקורס

• הוסף לסימניות
השתתפתי במחזור הראשון של הקורס הפרונטלי. יש לך שאלה ספציפית?
(אני מניח שדברים השתנו והתמקצעו מאז.)

• הוסף לסימניות
בוודאי איזה יופי
1,האם הקורס מתאים גם לנעדרי השכלה ובגרויות
2,איזה סגנון מלמדים שם מודרני שמרני חסידי לספרים חסידיים
3,כמה דגש שמים על עיבוד חידושי תורה ועיוני סוגיות
4,מה הרמה המקצועית של הקורס
5, האם הוא נמסר בצורה קלה וקלילה שווה לכל נפש

• הוסף לסימניות
אענה לך בפרטי.

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לקבל את התשובות.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לקבל את התשובות?

• הוסף לסימניות
אני בקשתי (לעיל) ולא קיבלתי...
אני מקוה שרק בינתיים...

• הוסף לסימניות
איך אפשר להשיג את הקורס הזה?

• הוסף לסימניות
במכללת ליפשיץ - המרכז ללימודי הטקסט

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה