התייעצות קורס מרחיב דעת מה לבחור!!

• הוסף לסימניות
שלום,
סמסטר הבא אני צריכה לקחת קורס מרחיב דעת כחלק מלימודי. קורס מתחום מדעי החברה/ הרוח.
חשבתי על: דיני חוזים/ מבוא לפסיכולוגיה/ מיקרו כלכלה. (אבל כל האפשרויות פתוחות)
דיני חוזים הוא קורס קל, אבל מה עם מבוא לפסיכולוגיה (יותר מעניין), מיקרו כלכלה? (אציין שזה בנוסף לעוד 2 קורסים)
עשיתם את הקורסים? מכירים אולי? אשמח שתחכימו אותי
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא מכירה את השאר, אבל לגבי מבוא לפסיכולוגיה אני יכולה לומר לך שלמרות שזה נשמע מעניין, וזה אכן כך, אך חוץ מלהרחיב דעת הוא יוסיף גם מכאוב :(
מדובר בקורס קשה מאוד! הקורס נועד להכשיל סטודנטים. הבדיקה מאוד קפדנית והמבחן אינו הוגן בעליל!!(ככה לפחות היה בזמני ואני עם ממוצע תואר גבוה). מומלץ גם לסטודנטים שמתחילים את התואר לקחת את הקורס הזה רק אחרי שעשו כבר קורסים אחרים. קל וחומר למי שאינו עושה תואר בפסיכולוגיה... לדעתי זה ממש להיכנס לבוץ מרצון.
אם את אוהבת היסטוריה, אני הייתי ממליצה לקחת את בימי שואה ופקודה. קורס מדהים וחובה לכל יהודי! (6 נק')
בתחום הפסיכולוגיה יש קורסים מרתקים לא פחות: אישיות תאוריה ומחקר, התפתחותית (קצת עמוס אבל מרתק) חברתית וכו'
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה עם ג'נוסייד?? רוצה את הקורס הכי קל. צריכה לעשות רק אחד.

• הוסף לסימניות
קחי מיקרו כלכלה ויש לך מאה בכיס.
הוא קל מאד ולא דורש דבר מלבד ניהול מחברת מסודרת. הכל שם לפי נוסחאות, ואם למדת למבחן בעז"ה תצליחי בגדול
דיני חוזים לעומת זאת מעניין יותר, אבל קשה מאד עד בלתי אפשרי להגיע לציונים גבוהים. ואני דווקא טובה מאד במקצועות הלשוניים. לא כמה למדת, המבחנים מכשילים ממש ובממנים מורידים על ימין ועל שמאל על כל משפט שנכתב תמציתי מידי.
אבל חייבת להודות שהממנים של מיקרו כלכלה היו מעצבנים, המון סרטוטים וסימונים בשלל צבעים.

• הוסף לסימניות
מיקרו כלכלה, חד משמעית.
לא דורש בקושי השקעה במהלך הסמסטר,
ובמבחן, אם למדת טוב- בעז"ה תצליחי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה