דרוש מידע קורס נדלן אור עולם יעקב רייניץ

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אור עולם מפרסמים קורס נדלן של יעקב רייניץ "שליש בקרקע"
מי שמכיר פרטים תועלת ואיך ניתן להשיג הנחה משמעותית - לכאן
@יעקב רייניץ @אור עולם

• הוסף לסימניות
צחקתי
עיקר השאלה אם אכן זהו קורס שנותן ערך אמיתי או רק נותן ידע פשוט שזמין במקומות חינמיים וידוע לכל?
זה לא הופך אותך ליועץ נדל"ן אבל כן נותן לך ממה להיזהר וכיוונים
לא ששמעתי את זה ס"ה ההתרשמות שלי אגב אני נרשמתי

• הוסף לסימניות
הקורס הוקלט אצלי באולפן ולמרות שאני לא בדיוק מתעסק עכשיו בהשקעה או קניה של דירה מצאתי את עצמי יושב ומקשיב...
אני לא משווק של הקורס כך שאני לא יכול לדבר בשמם אבל לדעתי שווה כל שקל...

• הוסף לסימניות
אולי תדליף לי את ההקלטות;)
יש שם ידע שיש בו ערך ויכול לסייע ליהודי חשוב כמוני לרכוש דירה?

• הוסף לסימניות
הקורס הוקלט אצלי באולפן ולמרות שאני לא בדיוק מתעסק עכשיו בהשקעה או קניה של דירה מצאתי את עצמי יושב ומקשיב...
אני לא משווק של הקורס כך שאני לא יכול לדבר בשמם אבל לדעתי שווה כל שקל...
אשמח שתכתוב דעתך על מה ששאלתי

• הוסף לסימניות
אם אפשר פרטים על הקורס איפה זה פורסם ? מה העלות ? איך נרשמים ?
אשמח

• הוסף לסימניות
גזל גמור, אתה רוצה לשמוע תכנס לקורס. הרי הוא השקיע בשביל הקורס הזה ואינך יכול להגניב את הקורס דרךהאולפן...
התכוונתי לשאלה הרצינית ולא לבדיחה הברורה לכל בר דעת
אף אחד לא ביקש עצתך המיותרת

• הוסף לסימניות
תכלס' האם יש שם מידע שגם לאנשים שמתעסקים בנדל"ן שווה להכנס לזה או שזה משהו למתחילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה