דרוש מידע קורס ניהול עסקים

• הוסף לסימניות
לא מפורט כאן באיזה תחום של ניהול, ויש נישות שונות
מהניסיון שלי, כולם מתבססים על קאוצ'ינג וNLP +ידע עיסקי כל אחד בנישה שלו.
אם זה עבודה עצמאית כמו גרפיקאית, פאנות, ייעוץ או קורסים והדומה לזה (חוץ מפתיחת חנות, בזה אין לי מושג),
בגדול יש:
תכנון זמן נכון ויעיל
תמחור נכון של המוצר=שעת עבודה
שיחות מכירה
ניהול כספים
פירסום ושיווק בסיסי

• הוסף לסימניות
לא מפורט כאן באיזה תחום של ניהול, ויש נישות שונות
מהניסיון שלי, כולם מתבססים על קאוצ'ינג וNLP +ידע עיסקי כל אחד בנישה שלו.
אם זה עבודה עצמאית כמו גרפיקאית, פאנות, ייעוץ או קורסים והדומה לזה (חוץ מפתיחת חנות, בזה אין לי מושג),
בגדול יש:
תכנון זמן נכון ויעיל
תמחור נכון של המוצר=שעת עבודה
שיחות מכירה
ניהול כספים
פירסום ושיווק בסיסי
סליחה על הבורות אבל זה מה לומדים בNLP???

• הוסף לסימניות
מה לנהל?
לעשות שיחות מכירה?
לסדר יומן?
לתת יעוץ?
או לנהל מערכת CRM?

• הוסף לסימניות
קיצור של המילים:
Customer relationship management
ניהול קשרי לקוחות
שזה כולל:
משימות
פגישות
שיחות יוצאות ונכנסות
קליטת לידים
מעקב לידים
שיחות מכירה
מעקב מכירה
ניהול קמפיינים, סגמנטציות, אוטומציות, ועוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה