כללי קורס עיצוב גרפי של לומדה

• הוסף לסימניות
זה לא המקום לדון בשאלות מסוג זה. (אתיות/טקט וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ידידיה;573592:
זה לא המקום לדון בשאלות מסוג זה. (אתיות/טקט וכו')

דוקא עיינתי כאן בפורום לפני שכתבתי את ההודעה וראיתי הודעות בסגנון הזה.
אבל אם זה לא בסדר... אני אמחק את ההודעה... זה באמת לא קריטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;573609:
דוקא עיינתי כאן בפורום לפני שכתבתי את ההודעה וראיתי הודעות בסגנון הזה.
אבל אם זה לא בסדר... אני אמחק את ההודעה... זה באמת לא קריטי.

לא התכוונתי חלילה "לגעור", פשוט אני יודע מכמה מקרים שהיו בעבר, ומה דעת ההנהלה בעניין.

• הוסף לסימניות
קיבלתי. תודה.

• הוסף לסימניות
בכל אופן הרשו לי להביע את דעתי: אין מה להשוות לפרוג! פרוג זה משהו מליגה אחרת לגמרי.
(גילוי נאות: אין לי מניות בפרוג.)

• הוסף לסימניות
אין כמו פרוג,זה המקום בה"א הידיעה!!!

• הוסף לסימניות
ההודעה נערכה!
הסיבה: כתיבה בוטה אודות מקום לימודים.

בסדר אני יחזור בתשובה
לומדה הכי טובים בפרסום כמובן ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a.y.k;573647:
אין כמו פרוג,זה המקום בה"א הידיעה!!!

אני בטוחה.
אבל בקשו ממני לברר לגבי ירושלים.
פרוג חושבים אולי לפתוח סניף בירושלים בעתיד הקרוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;573672:
אני בטוחה.
אבל בקשו ממני לברר לגבי ירושלים.
פרוג חושבים אולי לפתוח סניף בירושלים בעתיד הקרוב?
כבר נכתב בעבר שכדי להגיע גם מירושלים

• הוסף לסימניות
לכל מי שעדיין מערער בעניין, אז...

:) אין כמו פרוג :)
הן מבחינת רמת לימודים ומקצועיות,
הן מבחינת נוחות
והן מבחינת הרצון התמידי לקדם וההשקעה מעל ומעבר בתלמידים!!

איך אומרים...תטעם תבין!
זה המקום לומר תודה והמשך פורה.
אסתי​

• הוסף לסימניות
אם מדובר לאישה אז סיעור מוחות
שמעתי הרבה דברים טובים ראיתי עוד יותר דברים טובים
אבל ממש לא מניסיון אישי

• הוסף לסימניות
גם אני ראיתי הרבה מקומות לימוד והרבה בוגרים, ואין מתחרים לפרוג ברמת המורים המרצים וברמת הנכונות של הבעלים לתת לתלמיד את המקסימום וכל זה בלי לחשוב על רושם ובלי לעשות רוחח

• הוסף לסימניות
הרשו נא לי להגיב....

אתר פרוג מיועד לכולם! אין שום מניעה לכתוב דברים טובים על כל בית ספר/מכללה/קורס הקיים בכל מקום בעולם.
יש מניעה לכתוב דברים לא טובים.....

יש ברוך השם מספר בתי ספר שמלמדים עיצוב וגרפיקה, וכל אחד ואחד שיעשה את חישובי היכולת שלו (מקצועיות, נגישות, עלות, וכו').

יש מספיק לכולם... לא לדחוף, :) אף אחד לא נוגע במה שמוכן לחבירו....
בפרט שהעובדה שקיימים בתי ספר נוספים לעיצוב רק מקילה עלינו, וחלק כאן יודעים מדוע..

בעבר עלו כאן אשכולות של תערוכות סיום של בתי ספר שונים, וכן התייעצויות.

היו אשכולות על בתי ספר שנמחקו מא' מהסיבות הנ"ל:: 1. נושאים שהתפתחו להשמצות. 2. אשכולות פרסומיים שנפתחו לצורך פרסום חינמי, והן נמחקו באותה מידה אם היו נפתחים על מוסכי רכב או מכירת צעצועים.....

בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
א. לא חסר מכללות היכן ללמוד עיצוב גרפי. אלא שבד"כ המכללות שיש אצלהם קורס לעיצוב גרפי, יש אצלהם קורסים גם להנהלת חשבונות, ואפילו קורס לטבחות... כאן נמצא אחד היתרונות הבולטים של 'פרוג', שמעבירים קורסים רק במקצוע אחד: תקשורת חזותית, קרי: עיצוב גרפי, אינטרנט, וידאו וכו'.

ב. אין כיום מכללה חרדית שמלמדים עיצוב גרפי ברמה של 'פרוג', כשמסיימים ללמוד שם את התוכנות, הקורס רק מתחיל. אזי לומדים בין היתר, הבאה לדפוס באופן יסודי, שיעורי עיצוב, הכנת גלופות, תורת הצבעים, תמחור, התנהלות מול לקוחות ועוד.

ג. המורים ב'פרוג', הם הנציגים הרשמיים של 'אדובי' בארץ, הם מכירים את התוכנות ברמה כזאת שהם הם אלו שכתבו את הספרים של התוכנות בעברית, והשליטה שלהם בתוכנות היא יוצאת מן הכלל.

כל מה שהזכרתי זה בפאן המקצועי, כי יש בפרוג הרבה מעבר למקצועיות ואני מתכוון ללב הרחב של בעלי המקום, היחס האישי, והאוירה המדהימה שיש במקום.

• הוסף לסימניות
אעתיק לכם את מה שכתבתי בשרשור אחר פה בפורום:
כל מילה נוספת-- מיותרת:

הלימודים ב"פרוג" מתאים למי שמחפש/ת משהו מקצועי מאוד, ומורים מהשורה העליונה. הלימודים שם ברמה גבוהה. והדרישות גם.(זה מה שאני חיפשתי...)

כשנרשמתי די חששתי אם הצעד היה נכון- ואני מרוצה מאוד! (לפחות עד עכשיו כי עוד לא סיימתי)

הצוות שם בגובה העיניים.
המנהל, המזכירות והמורים (לפחות אלו שהכרתי) נעימים וחביבים...
הם מקשיבים, 'באים לקראת', עוזרים ותומכים וזמינים כמעט בכל רגע, ובכל שאלה, ומתוך סבלנות וכבוד.

(יש בקבוצה שלי כאלו שמגיעים מ-הערבה(!),מבאר שבע, מהשומרון, מקרית גת,
מנתניה ומעוד מקומות.....)

למי ששואל אותי--- מומלץ בחום!!!! (אמממ... ואל תשכחו לומר שאני המלצתי...:eek:;):p:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה