נכתב ע"י אמא של חני;2356606:איך זה יכול להיות שאדריכלות זה רק שנתיים??
נכתב ע"י cyp;2356562:תודה על התגובות, שוחחתי עם פרוג והם לא נותנים אפשרות להרשם לעיצוב ללא אדריכלות, וזה קורס של שנתיים, האם עיצוב לבד זה אמור להיות קורס הרבה יותר קצר?
נכתב ע"י cyp;2356583:בכל אופן למה זה לא מחולק ל2 קורסים? ומי שרוצה להשלים אח"כ אדריכלות תעשה את זה בקורס נוסף?
אדריכלות פנים...נכתב ע"י אמא של חני;2356606:איך זה יכול להיות שאדריכלות זה רק שנתיים??
נכתב ע"י מלאכי;2356711:אם את מחפשת לעסוק בעיצוב פנים זה המקום
האדריכלות שאת מקבלת שם זה לא אדריכלות עם תעודה
זה רק לרקע שאת צריכה כדי להיות מעצבת פנים טובה
(אני אדריכלית 15 שנה)
גילוי נאות למדתי לאחרונה בפרוג
זנחתי את האדריכלות לטובת העיצוב פנים
מה שאת מקבלת בפרוג שום דבר לא מיותר לעיצוב פנים
בשום אופן את לא מקבלת שם אדריכלות
זה משהו אחר לגמרי
השאלה אם את יודעת מה זה עיצוב פנים
(זה ממש לא הום סטיילינג-גם לזה יש לפרוג קורס נפרד שאם את לומדת עיצוב פנים את מקבלת את זה בקורס)
ושוב אני ממש ממליצה על פרוג
כבית של מעצבים
מקום מדהים
אשרי שזכיתי ללמוד שם
מקום עם הרבה השראה
אני מאוד צמחתי משם
נכתב ע"י cyp;2356772:את גם למדת בפרוג שנתיים ומה המחיר? הם לא אומרים מחיר בטלפון רק בפגישת ייעוץ,
נכתב ע"י GRN;2358830:2 דברים:
1. אין כזה מקצוע "אדריכלות פנים". זה סוג של רמאות או פשוט בורות
2. שנתיים וחצי זה לימודי של הנדסאות אדריכלות, ומקבלים תעודה של הנדסאי אדריכלות.
גולדס, למה התכוונת בהנדסאות מבנה?
הנדסאי אדריכלות - יש ברוב הסמינרים החרדיים, יש גם במגן וכנראה בעוד מקומות
הנדסת בניין, תעודת הנדסאי בניין - לעניות דעתי אין לנשים
הנדסת בניין, תואר, לדעתי אין בכלל לחרדים.
נכתב ע"י shifrbor;2358924:תואר באדריכלות אני חושבת שיש כרגע לחרדים בבצלאל אבל זה די מיותר... המון תאוריה ואחכ צריך 3 שנים של סטאג'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים