קורס פוטושופ לצלמות

• הוסף לסימניות
בשיעור של בורוכוב על RAW היינו כמה צלמות שאמרנו שהינו שמחות לקורס לצלמות מיקצועי ורתיתי לדעת כמה ביקוש יש.

לבנתיים יש לנו 4 שמועניינות אבל רק עם זה באזור ירושלים.

יש עוד כאילו שמיתענינות?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש עוד שרוצות יש לנו כבר 6 בנות

• הוסף לסימניות
גם אני גם אני גם אני....
אין מבחינתי הבדל קריטי בין בני ברק לירושלים
(רגע, אני בין ה4 מהערך מוסף??:confused:)

• הוסף לסימניות
לא את לא בין ה4 הבעיה העיקרית היא שאת לא שולטת בפוטושופ וכולנו שולטות ורוצות לילמוד את הדברים האמוקים יותר ניצתרך ליראות מה אפשר לעשות בקשר לזה.

• הוסף לסימניות
אני חושב שלא צריך להתמצא בכל הפונקציות של פוטושופ בשביל צילום,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;422953:
לא את לא בין ה4 הבעיה העיקרית היא שאת לא שולטת בפוטושופ וכולנו שולטות ורוצות לילמוד את הדברים האמוקים יותר ניצתרך ליראות מה אפשר לעשות בקשר לזה.
הלוואי וזאת היתה הבעיה העיקרית שלי...:(
אולי יהיה אשכול לצלמות שלא שולטות בפוטושופ, ורוצות לשנות את העובדה הנ"ל...?

• הוסף לסימניות
ריקי,
מי את חושבת שיכול ללמד פוטושופ מעבר לרמה של ריטוש כמו שאת מציגה?

אני לא בטוח, אבל אם הכוונה למנטור..... צריך לבדוק איתם טוב טוב, שלא תתאכזבו.

• הוסף לסימניות
אני מרגישה שאני לא שולטת מספיק בצבע....
שלחתי הודעה למנטור ניראה מה שיש להם לומר.
למדתי כבר שנה פוטושופ בקורס צילום אבל לא חושבת שזה מספיק....
האמת הדבר הכי נכון לדעתי זה לימודים על ידי המחשב מסקוט קלבי אבל זה לא יעזור לכל החברות שלי.

• הוסף לסימניות
בס"ד

מנטור זה המקום.
יש שם כמה דרגות של לימוד.

• הוסף לסימניות
אחותי רוצה להצטרף.

• הוסף לסימניות
שלחתי להם הודעה ניראה מה יהיה עם זה.
אתגר תישלחי לי פרטים באימל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם מדובר באמת בפוטושופ מתקדם, יכול להיות שגם אני אצטרף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה