קורס פיקוח

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום לכולם.
מישהו כבר השתתף בקורס פיקוח בניה?
יכולים לכתוב לי מה מועבר בקורס?
תקנים? איכות? וכו.....

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני משתתפת בקורס.
החומר המועבר בו הוא כמעט כל דבר הקשור לניהול ופיקוח פרויקטים בבניה.
החל בניהול תקציב , המשכנו עם ניהול לוחות זמנים - נושא חשוב מאין כמוהו.
שיעור נוסף היה בנושאי כתבי כמויות ומפרט טכני..
טיח- סדר הפעולות. וגם על מה ואיך להקפיד.
כל השיעורים מלווים בהמון טיפים מתוך הניסיון שיש לאבי הלפרין ( נמצא קרוב ל 40 שנה בתחום הבניה)
כמובן בסוף הקורס יהיה לנו סיור בשטח כדי לראות ולהבין את כל החומר שנלמד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אני ממש מתלבטת אם להירשם או לא

• הוסף לסימניות
האם אמור להפתח קורס בירושלים?

• הוסף לסימניות
אמרו לי שבתחילת אייר
בירושלים זה לנשים ובבני ברק לגברים

• הוסף לסימניות
גם אני בקורס פיקוח
ונהנית מכל רגע
אבי הלפרין מעביר את השיעורים בצורה מרתקת עם סיפורים מהשטח.
ומעבר לזה הידע והפרקטיקה שמקבלים בקורס נותנים לך ערך מוסף כמעצבת
וממצב אותך ברמה גבוהה יותר.
לכל מי שמתעסקת בתחום האדריכלות או העיצוב
לא חושבת שיש מה להתלבט.
אני כבר 18 שנה עובדת
ועושה פיקוח עליון בשטח כבר כמה שנים טובות
ויש לי הרבה חידושים וחידודים מאוד פרקטיים וישימים בשטח.

• הוסף לסימניות
אני יכולה לומר עליו דברים טובים. אבל אין יותר טוב מבילדינג - מרכז הבניה הישראלי בנתניה/ ת"א. ששם גם ירמי נמצא. והרמה גבוהה יותר מסתם קורסים למיניהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה