קורס ציור לבת 13 בבני ברק

• הוסף לסימניות
שלום ביתי בכיתה ח
חובבת ציור בעיקר דמויות וקומיקס
למדה עד כה במסגרת חוגי בית הספר
ומבחינת הרמה מרגישה שמיצתה את עצמה
אני מתענינת עבורה על חוג ציור ידני במחיר סביר
יש המלצות?

• הוסף לסימניות
שלומית וינר מרח' פרדו- חזקה מאוד. נעימה ויסודית. תלמידה של גדי פולק

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה בחום על שלומית וינר!

• הוסף לסימניות
פנינה מנלה (רחוב הרב שך)
למדתי אצלה בכיתה ח', וזוקפת את רוב כללי הציור הידועים לי לזכותה.
אין מה להשוות לפני ואחרי (בעיקר הצביעה שלי שהשתדרגה פלאים)
וכן, תעודדי אותה המון המון להתאמן! לקשקש ולצייר כל הזמן עד שהיא תסגל לעצמה סגנון (זה לא קורה ביום יומיים, סיפור של שנים, אבל חשוב שהיא תעשה אותו)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם אני למדתי אצל פנינה מנלה, היא מעולה!
אבל עדיין היא לימדה אותי המון!! ממליצה עליה בכל פה.

• הוסף לסימניות
תודה
גם אני למדתי (ועדין לומדת) אצל פנינה מנלה ומאד מרוצה בה
הענין שחשבתי שיש קורסים זולים יותר - היא בכל זאת ילדה
(כ1000 שח ל12 שיעורים בני 1.5 שעות כשזה קבוצה קטנה
או 300 שח לחודש לשעתיים בקבוצה גדולה יותר)
או שאני טועה וזה גיל טוב להשקיע בו

• הוסף לסימניות
אולי תבדקי אם שירי כהן תוכל ללמד אותה.
או כל ציירת טובה אחרת שגרה בבני ברק וגם יודעת ללמד.

• הוסף לסימניות
שקדיה, היא מתכוננת להשקיע רציני בציור ובידע מקיף?
אם כן, חכי עוד קצת, ורק כשהיא תעלה לסמינר תשלחי אותה לשלומית וינר (תלמידה של...). אני אישית למדתי אצל תלמידת גדי פולק - ואני מרוצה עד לשמים ומעבר...

אם היא מתכוונת ללמוד חובבני - את יכולה להסתפק בפנינה מנלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה