קורס צילום לגיל הרך

• הוסף לסימניות
שלום!

מבקשת את חוו"ד המנוסה והמנומקת עבור נערה בת 15 שמחפשת להשקיע אנרגיות ויצרתיות בלימודים-מחוץ-לביה"ס, ושוקלת את תחום הצילום.
אני יודעת שקורס צילום אינו קורס בלונים, אבל אינני יודעת מספיק מה הוא כן. דהיינו- האם נערה צעירה שתשקיע את כוחותיה ומרצה תפיק תועלת מספקת מהקורס? או אולי זה בזבוז זמן? האם עלול להיות קשה פיזית/טכנית/מנטלית?
בבקשה, בלי לכעוס- אני יודעת שמדובר בתחום רציני ולא בהושבת דובים על כסאות, לכן אני שואלת עד כמה המידע הטכני מסובך עבור גיל זה ואשמח בכל הבעת דעה מוסברת.

(הערה: אני עצמי למדתי עיצוב גרפי בכיתות ט-י, נהנתי מאד, הייתי מלאת סיפוק וגם השגתי מקצוע. מרגישה שהפקתי תועלת מלאה וגם המרצה חשבה כך)

תודה על העזרה!

נ.ב.
מודעת להוצאות על ציוד, זו אינה בעיה.

• הוסף לסימניות
ממש לא חושבת שיש בעיה ללמוד בגיל הזה צילום!
לא מכירה מקום חרדי שמלמד ברמה גבוהה בגיל הזה אבל אם תמצאי לה משו וזה מה שמעניין אותה אז אני בעד להתחיל כמה שיותר מוקדם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;1875681:
ממש לא חושבת שיש בעיה ללמוד בגיל הזה צילום!
לא מכירה מקום חרדי שמלמד ברמה גבוהה בגיל הזה אבל אם תמצאי לה משו וזה מה שמעניין אותה אז אני בעד להתחיל כמה שיותר מוקדם.

תודה!
למה, מקבלים רק מגיל 18?
ומה לגבי לימוד פרטי- יש טעם או שזה מנמיך מוטיבציה?

• הוסף לסימניות
נערה בת 15 בהחלט יכולה ללמוד צילום ולהנות מאוד מאוד ילדתי לדוגמה בת 13 ומגלה ענין והבנה רבה בצילום ( מתכוונת ללמד אותה בקרוב ברצינות ) זה דורש סבלנות ותרגול ונכונות לקבל ביקורת ולתקן ( ולא להפגע )אבל שאוהבים את התחום ההנאה גדולה ואפשר להתקדם בהנאה ובכייף
אני אישית לימדתי בחורת חינוך מיוחד בת 17 הרמה השכלית שלה כמו ילדה בת 11 12 היא נהנתה מאוד והתקדמה מדהים
המון הצלחה וכייף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;1875692:
נערה בת 15 בהחלט יכולה ללמוד צילום ולהנות מאוד מאוד ילדתי לדוגמה בת 13 ומגלה ענין והבנה רבה בצילום ( מתכוונת ללמד אותה בקרוב ברצינות ) זה דורש סבלנות ותרגול ונכונות לקבל ביקורת ולתקן ( ולא להפגע )אבל שאוהבים את התחום ההנאה גדולה ואפשר להתקדם בהנאה ובכייף
אני אישית לימדתי בחורת חינוך מיוחד בת 17 הרמה השכלית שלה כמו ילדה בת 11 12 היא נהנתה מאוד והתקדמה מדהים
המון הצלחה וכייף

תודה! הפרט על הביקורת חשוב!

• הוסף לסימניות
כמה מהצלמות הטובות שאני מכירה התחילו את הקריירה ביחד עם מבחני הבגרות...
חוץ מזה שזה תרפיה נהדרת.
ממליצה לשקול קורס פרטי.

• הוסף לסימניות
לא רואה שום בעיה להתחיל ללמוד צילום בגיל הזה (ואפילו קודם)
ממליצה על קורס פרטי!
אפקטיבי הרבה יותר לטעמי.
וכמובן שאין כמו זה לתרפיה ולשחרור למי שנמשך לתחום :)

• הוסף לסימניות
רק צריך לדעת שיש חלק עיוני שצריך ללמוד ולהבין... צילום נראה הרבה פעמים רק אומנותי וזה לא ככה שתקח בחשבון שזה לשבת וללמוד כמו שצריך

• הוסף לסימניות
מסכימה עם הקודמות
איזה חלום ורוד להתחיל להתמקצע בגיל הזה
גיל 15 זה כיל מקסים להתחיל להתקדם
ג"כ ממליצה על שיעורים פרטיים - להתאמת התקדמות אישית שתתאים לה
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
ב״ה

ממליצה מאוד!! אני התחלתי ללמוד גרפיקה בכיתה ז׳:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1875852:
רק צריך לדעת שיש חלק עיוני שצריך ללמוד ולהבין... צילום נראה הרבה פעמים רק אומנותי וזה לא ככה שתקח בחשבון שזה לשבת וללמוד כמו שצריך

תודה, זו באמת נקודה שרציתי להבין- עד כמה צריך לשבת וללמוד כמו שצריך?
כי בית- ספר יש לה מספיק

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שזה ישתנה בין מורה למורה
לדעתי משהו כמו 6 שעות מרוכזות יכול להקיף את הבסיס התיאורתי
אבל אפשר לפרוס את זה.. ללמוד קצת ולתרגל בצורה חוייתית ואז שוב ללמוד ולתרגל...
צריך מורה שתבין את הראש שלה
אבל אם אין לה ראש וכוח בכלל ללימודים לדעתי זה קצת יתסכל אותה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1876051:
אני מאמינה שזה ישתנה בין מורה למורה
לדעתי משהו כמו 6 שעות מרוכזות יכול להקיף את הבסיס התיאורתי
אבל אפשר לפרוס את זה.. ללמוד קצת ולתרגל בצורה חוייתית ואז שוב ללמוד ולתרגל...
צריך מורה שתבין את הראש שלה
אבל אם אין לה ראש וכוח בכלל ללימודים לדעתי זה קצת יתסכל אותה..

תודה! עזרת לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה