דרוש מידע קורס צילום קליל בירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת קורס צילום בירושלים לאחת שרוצה לפתח את התחום בתור תחביב (לא מקצוע).
קורסים כמו הקורס של פרוג לא מתאימים בגלל ההיקף הגדול, צריכה משהו יותר ממוקד בעיקר לצילומי ילדים,
אשמח מאוד לקבל מידע והמלצות,
וכמו כן, איזה מצלמה מומלצת היום בשביל כזה צורך,
תודה רבה מראש!!

• הוסף לסימניות
באזור ה2500
אבל חשבתי לבדוק גם יד 2,
כך שגם דברים יקרים יבואו בחשבון....

יש אשכול שפתחתי בו אני מעתיק
מודעות מכירה של מצלמות מיד 2 וממארקט פלייס כשאני מוצא משהוא מעניין ובמחיר נורמלי

מוזמנת להכנס
האשכול נקרא
מצלמות יד 2

בינתיים אגיד לך שאל תקני מצלמת
Dslr
גם את זה נדמה לי שכתבתי והסברתי למה
באותו האשכול

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
יש אשכול שפתחתי בו אני מעתיק
מודעות מכירה של מצלמות מיד 2 וממארקט פלייס כשאני מוצא משהוא מעניין ובמחיר נורמלי

מוזמנת להכנס
האשכול נקרא
מצלמות יד 2
בהצלחה :)
תודה, אני אסתכל שם בעיון....

• הוסף לסימניות
כל הצלמות כאן,
אף אחת לא עושה קורסי צילום?
או למדה במקום שהיא ממליצה עליו? (כנראה שכולם השקיעו בזה באמת....)

• הוסף לסימניות
כל הצלמות כאן,
אף אחת לא עושה קורסי צילום?
או למדה במקום שהיא ממליצה עליו? (כנראה שכולם השקיעו בזה באמת....)
אני עושה קורס בדיוק למה שאת מחפשת
קצר, ממוקד, מקצועי!
בבני ברק (:

• הוסף לסימניות
גם אצלי קורס נהדר
12 מפגשים - כוללים לימוד יסודי / תרגולים מעשים/ יציאות צילום /עיבוד ממוקד
במודיעין עילית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה