קורס קומיקס - קבוצה נוספת ! !

• הוסף לסימניות
לפני כמה חודשים פורסם בפורום(באישור מנהלי האתר) על קורס קומיקס ..

בע"ה מתחילה קבוצה נוספת

החל ביום שני עשרה ביוני 10/06/2013 הבעל"ט ייוצאת לדרך קבוצה נוספת במערכת הקורס!

הקורס מיועד לכל אלה שרוצים ללמוד ציור קומיקס וספרי ילדים או שרוצים לשדרג את כשרון שלהם לתחום הזה
החל מהסקיצה ועד למדף בחנות,כל מה שצריך לדעת , כל הסודות ,נחשפים עכשיו !

במהלך הקורס נבנה ספר קומיקס ביחד , בשיטת כזה ראה ועשה ,התלמיד עוקב אחרי השיעור ומצייר אחרי המורה
תוך כדי העבודה על הספר שלנו נלמד על הבעות ,פרופורציות נכונות ,בניית רקעים מופשטים ומסובכים יותר, שיטת ציור חצי ראלית ..והכל כמובן בשיטות המתקדמות ביותר -דיגיטלית!

התוכנות העקריות עליהם נלמד הם מנגה סטודיו אחריה מייפיינט וקצת פוטושופ בעת הצורך

הציבור שלנו זועק לעוד ספרי קומיקס איכותיים ! חסר רק אותנו !!

שימו לב ..לא מדובר בקורס תחביבי לילדים או בהעברת זמן כזו או אחרת
המדובר הוא במקצוע האיור באופן המלא ככל האפשר מהסקיצה בעיפרון עד למדף בחנות
מדובר באקדמיה הגבוהה לציור!:)

חדש !
סרט תדמית להורדה למתעניינים
פנו אלי למייל ..

לפרטים נוספים ולהרשמה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• שער אתר.jpg
    KB 113.4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הסרטון! משהו משהו..

• הוסף לסימניות
כתלמידה מרוצה מאוד
אין לי אלא להמליץ לכם להצטרף!!

• הוסף לסימניות
איפה זה מתקיים?
באיזה עיר ובאיזה בית ספר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1017038:
איפה זה מתקיים?
באיזה עיר ובאיזה בית ספר?

הכל אונליין
אפשר לפנות אלי באישי לפרטים נוספים

• הוסף לסימניות
חברים, בדיוק בשביל שאלות מסוג זה הוא צירף מייל, דרכו תוכלו לקבל סרטון שמציג את הרעיון ועונה על השאלות הבסיסיות, ואם יש לכם שאלות נוספות אני בטוח שהוא יותר מישמח לענות :)
שיהיה בהצלחה

• הוסף לסימניות
לכל השואלים בפרטי
הסרטון וקובץ פידיאף עם שאר הפרטים להורדה דרך המייל לפנות אלי בבקשה רק משם

• הוסף לסימניות
מתחלים בע"ה ביום שני ..

• הוסף לסימניות
יום שני הזה?
תכננתי להירשם.
חלשה בתאריכים לועזיים.
היה נדמה לי שזה רק אחרי סוף שנת הלימודים.
אפעם חא מאוחר נכון?

• הוסף לסימניות
אפשר לעלות את הסרט לטובת החסומים?

• הוסף לסימניות
הסרט להורדה מג׳אמבו מייל
חסום לכם ?

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לארגן ימי עיון מרוכזים בנושאים מסוימים מתוך הקורס שלך מטעם פרוג?
אני מאד רציתי להצטרף לקורס שלך. ברור לי שהוא היה מקפיץ אותי כמה צעדים קדימה, אבל ההתחייבות לקורס שלם... קצת חששתי. (גם כלכלית, וגם מבחינת זמן, שלא יהיה לי את הפנאי להשקיע בתירגול)
וגם, (ואני מתארת לעצמי, שיש עוד כמוני כאן בפורום), אני כבר מאיירת במנגה ובפוטושופ. נכון שלא ברמה שלך, אבל את טכניקות היסוד יש לחלקנו. לכן חשבתי שאולי יש אפשרות ליזום בשיתוף פעולה עם פרוג או לבד יום עיון מרוכז בנושא מסוים, אולי בנושא התנועתיות בקומיקס או בנושא הצביעה דווקא. אני אהיה הראשונה שתשמח עם יום עיון כזה. בטח יהיו כאן עוד כאלה שיצטרפו אלי. כמובן, שהכוונה היא ליום עיון בתשלום.

• הוסף לסימניות
אני מלמד בשיטה יחודית משלי שדורשת זמן ותרגול
אמנם אני באמת מתכוון לארגן סדנאות קצרות בכמה נושאים

אבל את עיקר השיטה בציור - רק בקורס המלא ..

בכל אופן תודה רבה !!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;1025714:
וגם, (ואני מתארת לעצמי, שיש עוד כמוני כאן בפורום), אני כבר מאיירת במנגה ובפוטושופ. נכון שלא ברמה שלך, אבל את טכניקות היסוד יש לחלקנו.

רוצה להגיב לזה-
בתור תלמידה בקורס כמה שאלו אותי בפרטי אם יש צורך בכ"כ הרבה שיעורים כאשר כבר יודעים לצייר ומכירים את התוכנות.

אז ככה-
בלי לדרג ובלי לערוך השוואות בין כל הציירים המוכשרים מאוד שנמצאים כאן, אני חושבת שכולנו יכולים לומר ספציפית על דן שהוא מצייר ברמה מאוד מאוד גבוהה ומקצועית והכי חשוב- הוא מצייר מאוד נכון!
אני לא חושבת שצריך לחשוב על זה כקורס לימוד ציור, אלא על הזדמנות נדירה ללמוד ישירות ממישהו שהוא גאון בתחום שמראה איך הוא עושה את זה ואיך הוא בונה את הציורים בשיטה שלו, כאשר מתרגלים יחד איתו ומקבלים הערות לשיפור.

כך שלדעתי מי שמתחבר לסגנון הציור הזה ורוצה ומוכן להשקיע הרבה בשביל להתקדם, אז זה לא משנה אם יודעים כבר לצייר, השאלה האמיתית והיחידה היא האם יש שאיפה להתקדם מהמקום בו נמצאים והאם מעביר הקורס יכול לקדם אותי לרמה גבוהה יותר ממה שאני נמצא/ת בה כיום.

בכל מקרה ולא משנה כמה כבר יודעים, אסור להפסיק ללמוד, יש שיכולים לבד ויש שחייבים מסגרת מסודרת.

• הוסף לסימניות
וואי וואי ..

אם תביטו טוב בלוגו שלי - תראו שהוא מסמיק ...

תודה רבה לך על המחמאות המחממות מאוד את הלב !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה