דרוש מידע קורס רענון נהיגה מעכב חידוש רשיון?

• הוסף לסימניות
שלום חברים, אני אמור לעשות בשישי הקרוב קורס ריענון נהיגה וכן בשישי שאחריו, כל אחד מהם בסביבות ה5 שעות, ממש לא מתאים לי לעשות את זה אין לי זמן בכלל, מישהו היום אמר לי שהסנקציה שלהם היא רק לא לחדש לי את הרשיון כשיפוג לי התוקף, אבל עד שייפוג לי התוקף הרשיון תקף אף אם אני לא יעבור את הקורס, הסיבה שהוזמנתי לעשות קורס היא רק כי עברו לי חמש שנים אבל התוקף של הרשיון שלי הוא עד השני ל25 השאלה היא האם אני יכול פשוט לוותר עליו בשלב הזה?
הרישיון תקף עד התאריך שרשום בו.
אני הלכתי לריענון רק בסוף השנה השישית לרישיון.

• הוסף לסימניות
הרישיון תקף עד התאריך שרשום בו.
אני הלכתי לריענון רק בסוף השנה השישית לרישיון.
1)אם אני לא יעשה את הקורס עכשיו אז לא יתנו לי בעוד שנה לחדש את הרשיון?
2)האם אני מרוויח משהו מזה שאני ידחה את הקורס לעוד שנה, לכאורה לא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1)אם אני לא יעשה את הקורס עכשיו אז לא יתנו לי בעוד שנה לחדש את הרשיון?
2)האם אני מרוויח משהו מזה שאני ידחה את הקורס לעוד שנה, לכאורה לא?
1. אכן (אם כי שמעתי שיש כאלה שמתפספסים ונותנים להם לחדש, די נדיר)
2. שעכשיו אתה עסוק ובעוד שנה אולי פחות

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם מי שלא עשה קורס לא יכול לחדש את הרישיון?
מישהו נתקל בכזו סיטואציה?
לבעלי קרה ככה, לא עשה קורס, ושילם את הרשיון, בפעם הבאה שהיה צריך לחדש המחשב פלט אותו שלא עשה קורס וחייבו אותו לעשות, אבל הרויח עוד 10 שנים.

• הוסף לסימניות
שלום חברים, אני אמור לעשות בשישי הקרוב קורס ריענון נהיגה וכן בשישי שאחריו, כל אחד מהם בסביבות ה5 שעות, ממש לא מתאים לי לעשות את זה אין לי זמן בכלל, מישהו היום אמר לי שהסנקציה שלהם היא רק לא לחדש לי את הרשיון כשיפוג לי התוקף, אבל עד שייפוג לי התוקף הרשיון תקף אף אם אני לא יעבור את הקורס, הסיבה שהוזמנתי לעשות קורס היא רק כי עברו לי חמש שנים אבל התוקף של הרשיון שלי הוא עד השני ל25 השאלה היא האם אני יכול פשוט לוותר עליו בשלב הזה?
אתה תיתקע רק כשתרצה לחדש. עד אז אין בעיה.
בנוסף, משערת ששילמת כבר על הקורס? אז אם לא תופיע מה יהיה עם הכסף?

לגבי להרוויח מלחכות, אני הרווחתי ומעשה שהיה כך היה -
אני לא בטוחה איך אבל הרישיון שלי היה לעשור לפחות (אולי קשור לגיל בו הוצא הרישיון הראשון?). קיבלתי דרישות לקורס רענון והתעלמתי.
באיזה שהוא שלב הייתי חייבת בקורס נהיגה מונעת בגלל נקודות ואז הרווחתי כי הנהיגה מונעת פטר אותי מהקורס רענון הרגיל.

• הוסף לסימניות
באיזה שהוא שלב הייתי חייבת בקורס נהיגה מונעת בגלל נקודות ואז הרווחתי כי הנהיגה מונעת פטר אותי מהקורס רענון הרגיל.
לא מאחל לעצמי להרוויח בדרך כזו. ;)
אתה תיתקע רק כשתרצה לחדש. עד אז אין בעיה.
בנוסף, משערת ששילמת כבר על הקורס? אז אם לא תופיע מה יהיה עם הכסף?
שילמתי כבר, בתחילה חשבתי שאני יכול להרוויח הרבה יותר זמן אז חשבתי ששוה לי את הסכום הזה להפסיד אבל אם זה רק בעוד שנה וחודש אז באמת אין לי עניין לדחות את זה ועוד לשלם על הדחיה הזו מאתיים ומשהו שקל.

• הוסף לסימניות
הפקידה במשרד התחבורה אמרה לי שאין קשר בין הקורס לתוקף אבל במידה וארצה להשתמש ברשיון בחו''ל תהיה לי בעיה (לא הבנתי למה)

• הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול.
אשמח להבין-
התוקף של ברשיון של בעלי הוא עד חודש 6/26 ותכל'ס הגיע לו דרישה לרענון נהיגה כבר לפני שנה. וכתבו לו שצריך לעשות תוך X ימים. (לא זוכרת כמה) כמובן שכבר מזמן עבר הזמן, אבל הרשיון עדיין בתוקף.
הוא ממש בלחץ שמא הוא עובר על החוק.
ידוע למישהו??
האם מופיע להם במערכת שהוא לא עבר רענון בלי קשר לתוקף של הרשיון?

• הוסף לסימניות
מנסיון
במידה ופוגע בצד ג חברת הביטוח אינה משלמת את הסכום של התביעה כי מבחינתה היא ללא רישיון נהיגה

תבדקו טוב אם שווה לדחות

• הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול.
אשמח להבין-
התוקף של ברשיון של בעלי הוא עד חודש 6/26 ותכל'ס הגיע לו דרישה לרענון נהיגה כבר לפני שנה. וכתבו לו שצריך לעשות תוך X ימים. (לא זוכרת כמה) כמובן שכבר מזמן עבר הזמן, אבל הרשיון עדיין בתוקף.
ידוע למישהו??
כל עוד הרשיון בתוקף הכל בסדר, הוא לא עבר על שום חוק.

ברגע שיגמר התוקף יהיה אסור לו לנהוג עד שיחדש את הרשיון, יתכן מאוד שלא יצליח לחדש את הרשיון בלי לעבור קורס

• הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול.
אשמח להבין-
ידוע למישהו??
זה מוזר מה שאת מתארת. יתכן שהוא קיבל דרישה לריענון בגלל נקודות?
שיוציא תדפיס ניקוד באזור אישי ממשלתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה