כללי קורס שידרוג אישי, יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
אני גרפקאית מנוסה, עובדת בתוכנות cs4 אבל מרגישה שאני ממש לא מגיעה לכל הפינות (מנצלת לדעתי חצי מיכולות התוכנה, אולי קצת יותר ) אני משתדלת להשתדרג כל הזמן, ומחפשת הרבה מידע ברשת ובהרצאות. ועברתי קורס מקצועי לפני שהחלפתי את פריהנד באילוס' ואינד'.
לאחרונה הגעתי למסקנה שאני צריכה קורס שיתאים לצרכים שלי- כלומר, שאני אכתוב את כל השאלות, והמורה בקורס האישי ישיב לי לפי מה שאני צריכה +דברים טובים אחרים שיהיו לו להציע.
(זה אמור להיות משהו חד פעמי ולא ארוך.)

בקיצור רציתי לדעת האם יש חיה כזו- קורס פרטי?

מישהו מכיר דבר כזה?

• הוסף לסימניות
תפני למורות לגרפיקה ותשאלי אם מוכנות לעזור לך בזה תמורת תשלום הוגן.

• הוסף לסימניות
קורס פרטי

גם אני חשבתי כמוך
למדתי פרטי יש מישהיא שמעבירה שיעורים פרטיים בכל הרמות
אני חושבת שהיא מקצועית תוכלי לברר זאת מולה
אם תרצי מספר תפני אלי באישי

• הוסף לסימניות
קשה להמליץ, כי אם זה לא פרוג, זה ימחק.

• הוסף לסימניות
גינגית, אל תהיי רעה :)

• הוסף לסימניות
אני מנסה להיות רעה ולא מצליח לי.

• הוסף לסימניות
גם אני כגרפיקאית מנוסה חושבת לא פעם על העניין, ואני לא חושבת שמורות לגרפיקה זה הפתרון. עבדתי פעם במקביל למישהי שהיא גם מעצבת וגם מורה באחד המקומות הנחשבים במגזר שלנו, כמובן לא אוכל לציין את שמו, ואני מוכרחה לומר שהיה לי הרבה הרבה מה להוסיף לה.
מה שכן מאד מומלץ, זה לגלוש הרבה לפרוג...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה