- הוסף לסימניות
כאשר זה יהי-ה בשילוב תוכנית או הרצאה יבואו וישלמו על משהו איכותי ומעניין
נכתב ע"י גודיתי;1869136:התכוונתי
האם יש עניין ליצור דקו\כי מי הרי יראה את זה
בהקרנות באולמות מראים רק עלילה, אף אחד לא יבוא להתסכל על דקומנטרי
וישלם כסף..
נכתב ע"י גודיתי;1869150:למה אני מתענינת-
כי כרגע אני בתהליך של חיפוש דמות לתיעוד
זה מאד קשה למצוא אחת כזו בציבוד שלנו
כי אנשים לא רוצים להחשף-ובצדק, גם אני לא הייתי רוצה.
מקווה שאחרי שאני אמצא אחת כזו, ויפיק את הסרט,
יהיה לי מה לעשות איתו...
נכתב ע"י אידאה;1869156:יש ניצולות שואה שמשפחותיהן ישמחו מאד שתראיינו
נכתב ע"י הפקות ברמה;1869170:אני אישית אוהבת את הסרטים שמלווים מישהו בחיי היום יום וחווים יחד אתו את הסיפור.
סרט דוקומנטרי טוב מצולם על פני כמה חודשים ואפילו שנים, ומביא פיסת חיים מחייו של הגיבור.
.
נכתב ע"י גודיתי;1869186:זהו, שזה מה שאני מחפשת
לא סיפור יותר מידי דרמטי
אני רוצה לתעד מציאות כל שהיא, התמודדות ביום יום
אם משהו מכיר דמות כזו, אני יותר מאשמח.
נכתב ע"י הפקות ברמה;1869190:את מפיקה סרט תיעודי ארוך? או קצר?
זו הפקה עצמאית? תרגיל בית ספר?
תני יותר פרטים אולי אוכל לעזור לך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים