מידע שימושי קורס תפירה בבני ברק---

• הוסף לסימניות
מחפשת קורס תפירה מקצועי בבני ברק,
איכותי, אמין ומוצלח,
לבחורה בת 15

תודה

• הוסף לסימניות
מקלב ברח' אדמור מגור
מס' 1 בב"ב

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על מקלב
יעל

• הוסף לסימניות
תודה

יש עוד המלצות?

• הוסף לסימניות
וולך- יש לה שיטה מאד מעניינת,
היא גם פתחה לא מזמן חנות בדים בסוקולוב- ר' עקיבא (סנטר בד)
כך שהכל נמצא במקום אחד, גם חוגי התפירה וגם הבדים והסידקית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י up;1616349:
מקלב ברח' אדמור מגור
מס' 1 בב"ב

נכתב ע"י קריצה;1616710:
טרופר
נראה לי ברשב"ם

נכתב ע"י פרח אביב;1616758:
וולך- יש לה שיטה מאד מעניינת,
היא גם פתחה לא מזמן חנות בדים בסוקולוב- ר' עקיבא (סנטר בד)
כך שהכל נמצא במקום אחד, גם חוגי התפירה וגם הבדים והסידקית...

אפשר פרטי התקשרות לשלושת ההמלצות הנ"ל,
תודה

• הוסף לסימניות
מומלץ

קבצים מצורפים

• מכונות.jpg
    KB 5.8 · צפיות: 128
  • הוסף לסימניות
מקפיצה מלפני 7 שנים :)
@שוהם אולי תוכלי להמליץ לי
גם אני מחפשת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה