כללי קורעים את המסכה

• הוסף לסימניות
אצלינו אפילו היו שתלשו את המודעה. כדאי בהמשך להוריד מעט את הפחד...

• הוסף לסימניות
כשנדע מה רצית להביע, כלומר מה יהיה מודעת ההמשך, נדע אם זה הביע את מה שרצית להביע. אבל בינתיים- זה מאד מפחיד, הרקע השחור, ההבעה הקרה של הילד, ההבעה המפחידה של המסיכה, זה שהמסיכה קרועה, הכל נותן אוירה דרמתית ומפחידה. הבעיה היא שנראה לי שזה קצת יותר מדי. במיוחד כשהציבור שלך הוא חרדי-חסידי...
באמת קשה להגיב עד שאדע בדיוק מה רצית להביע, אבל נראה לי, לפי הניחוש כרגע, שאפשר היה אולי להדגיש יותר את מה שיש מתחת למסיכה, הצד התמים יותר, מאשר את הצד המפחיד.

• הוסף לסימניות
משום מה זה מזכיר לי את הספרים של חיים ולדר... לא הפחד שהמודעה משדרת אלא הרעיון של ילד "המתחבא" מאחורי מסיכה של מבוגר... יש מצב???

• הוסף לסימניות
העין רואה בצד ימין חצי ילדון ניטרלי מציץ מאחורי חצי מסיכה די דוחה, ובצד ימין היא רואה בדמיונה מין זן מופרע נפש שתולה את מופרעותו בדת ומבצע פרעות באנשים מבוהלים, משהו פלילי קצת, וגם לא מאד שפוי...
מה שבטוח, שגם אני נעצרתי ליד הלוח מודעות רק על המודעה הזו, ואכשהו בשתי הדקות הבאות תהיתי לעצמי האם מדובר במופע או בקריאה נוספת נרגשת לציבור...
הכיתוב די אלים. אתה לא מתכונן לכזה דבר, גם אחרי התמונה.

• הוסף לסימניות
ראשית, אני חייבת לציין את העובדה שהמודעה הזו, לפי מה שראיתי, משכה בשבת את כל העיניים ברחוב. (מיקום: צומת צפניה, בר אילן).

שנית, כדי לא לחזור על דברי קודמיי ולהביע שוב את הזעזוע העמוק, רק אומר שהיא מבוצעת בצורה מעולה, פשוט מצויינת.

<הניחוש הפרוע שלי, המתבסס על המילים "ובערת הרע" הוא - החרם האחרון על האינטרנט... יש קשר?>

• הוסף לסימניות
ממש משך את העין ברחוב. אם רציתם לזעזע השגתם את המטרה.

בעיניי זה נראה בן דוד רחוק של הפרסומת על האוטובוסים של השמיעיני... (בת ישראל...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;360094:
איש קטן, ראיתי את המודעה, משום מה על הקיר לא רואים את הפיאות

נכתב ע"י איש קטן;360097:
פונטייפ.

כשמדביקים את הגליונות השחורים עם דבק בצים מלא לכלוך, מה כבר אפשר לראות?

מודעות רחוב במקרה הזה אינה מספקת, פרט לאווירה ולתזכורת לעיתונים ומוקומונים, שם ההדפסה באיכות גבוהה יותר.

גם אני חייב לציין שבהדפסה לא רואים הרבה מהפרטים הכהים.
-הפיאות, שיער, הכיפה שעל ראש המסכה... הכל נעלם. גם ה"כוכבים" מצד שמאל..
וזה קרה לא רק על לוחות המודעות אלא גם במקומון שראיתי.
אז אולי כדאי לך לשים לב לזה...

• הוסף לסימניות
גרפיקה IL

אשמח אם תוכל להפנות אותי לפרסום שאתה מכוון אליו.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
איש קטן, לא אוכל להעלות את זה כאן;)זה היה מופנה כאילו לבת ישראל 'הכשרה', על הקווי מהדרין.

זה מזכיר קצת (במחילה..) את הכיתוב בצד של ה'ובערת הרע מקרבך' שמקבל צורה שלילית במודעה שלך כאילו כל האמצעים מקדשים את המטרה...

מקווה שהסברתי את עצמי בצורה סבירה...

• הוסף לסימניות
ראיתי זאת מרחוק במהלך טיול שבת באזור של שכונה מעורבת הייתי בטוחה שהמודעה אינה מיועדת לציבור שלנו. (מרחוק במודעת רחוב באמת לא רואים את הפנים החסידיות שמאחורה). עכשיו שאני רואה, זה משדר משהו די מפחיד, אין הזדהות. וסקרנות להמשך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי;360357:
זה משדר משהו די מפחיד, אין הזדהות. וסקרנות להמשך

בהחלט מעורר סקרנות להמשך...
אם כי באמת רב הפרטים הכהים (וקצת מהפחות) פשוט אינם גם בצפיה מקרוב.

מצוין.

• הוסף לסימניות
ציטוט של r.design :
ראשית, אני חייבת לציין את העובדה שהמודעה הזו, לפי מה שראיתי, משכה בשבת את כל העיניים ברחוב. (מיקום: צומת צפניה, בר אילן).

גם אני פגשתי את המודעה בצומת הזו, בעיצומה של השבת, והאוירה (אברכים מכל החוגים עם טליתות יוצאים מבית הכנסת בסיום התפילה), לא התאימה לי למודעה הזו.
זה היה קצת צורם והזכיר לי פרסום על איזה סרט בקולנוע או משהו כזה.
אכן לא תמיד המטרה מקדשת...
ומבחינת אפקט הסקרנות - אכן הצלחתם.

• הוסף לסימניות
אימאל'ה איזה פחד!!!מסכה קרועה!!גיוואלד!
מה אתם ילדים קטנים?
מודעה יפה, מושכת, מסקרנת.
לא יודעת מה זה, אבל זה עושה את העבודה.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
המטרה היתה ברורה - למשוך את קהל היעד.
והוא לפי השערתי: כולם, מכל העדות, החוגים והגילאים לא כך?
מה שעוד עולה בדעתי, אולי מסתתר מאחורי הפרסום המוצלח (לפי דעתי) ארגון כל שהוא לתרומות?
איש קטן תן לנו רמז ולו יהיה הקטן ביותר כדי שנוכל להמשיך לדמיין כל אחד ככל העולה על רוחו.
בהצלחה בהמשך.

• הוסף לסימניות
אני נורא נהניתי מהמודעה
לא מפחיד ולא מאיים ולא מזכיר לי זריקת טיטולים... (זה מה שהזכירו לי המילים "ובערת הרע מקרבך...)
זהסקרן, זה משך עיניים של כל מי שעבר שם. וזה בשבת, אסור הרי לקרוא מודעות (בעלי לא נתן לי לעצור.. ולא התאפקתי)
ברגע הראשון זה הה נראה לי איזה ספר מתח חדש. שבסוף יגלו שמתחת למעטה של אלו שפורצים בשלוש בלילה יש "ילדון תמים" וכוונתם טובה, וגם התוצאה... סוג כזה..
על אף שאמרתי שלא נראה לי שעל ספר שופכים כזו כמות של פרסום....
אחרי הרעיונות פה של יד לאחים או אוהל שרה אני כבר באמת לא יודעת מה לחשוב

• הוסף לסימניות
אני נורא נהניתי מהמודעה
לא מפחיד ולא מאיים ולא מזכיר לי זריקת טיטולים... (זה מה שהזכירו לי המילים "ובערת הרע מקרבך...)
זהסקרן, זה משך עיניים של כל מי שעבר שם. וזה בשבת, אסור הרי לקרוא מודעות (בעלי לא נתן לי לעצור.. ולא התאפקתי)
ברגע הראשון זה הה נראה לי איזה ספר מתח חדש. שבסוף יגלו שמתחת למעטה של אלו שפורצים בשלוש בלילה יש "ילדון תמים" וכוונתם טובה, וגם התוצאה... סוג כזה..
על אף שאמרתי שלא נראה לי שעל ספר שופכים כזו כמות של פרסום....
אחרי הרעיונות פה של יד לאחים או אוהל שרה אני כבר באמת לא יודעת מה לחשוב.
בכל אופן קבל צל"ש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הסתר_פנים;360667:
אימאל'ה איזה פחד!!!מסכה קרועה!!גיוואלד!
מה אתם ילדים קטנים?
אומר לך את האמת, מה שעושה 'זבנג' קל זה הכיתוב, לא התמונה, כי אגב הילדון שם - כפי שציינתי קודם - נראה ניטרלי לחלוטין, אם להתמקד בהבעה בעיניים.
העיניים נודדות בסקרנות מהתמונה למילים, ואז התחושה היא אלימות. כך היה אצלי בכ"א.
זה לא ענין של איזה פחד, המודעה עשתה לי סיוטי לילה, אלא התחושה שעוברת ברגע הקריאה. זהו.
ושוב, כל זה לא אומר כלום לגבי העובדה שאין מי שלא נעצר להסתכל...

• הוסף לסימניות
איש קטן אוהב להפתיע, נחכה בסבלנות לראות מה הוא זומם....

רק הערה, ואולי גם לא נכונה, איך כותבים מסכה, או מסיכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה