כללי קורעים את המסכה

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לאלו המכונים "משמרת הקודש והצניעות"??

• הוסף לסימניות
סליחה, לא יותר קיצוניים, אלא אגודה שונה, שאינה ממוקדת רק בענייני צניעות.

סבלנות זו גם מידה מחוייבת המציאות...

[ואוו, כמעט נהפכתי למכתיבים ההם...]

...

• הוסף לסימניות
תראו מה איש אחד קטן יכול לעשות..

אני כל הזמן חושבת מה זה יכול להיות, מצד אחד זה נראה משהו טוב שרק ממבט ראשון נראה רע (לפי התמונה) אבל הטקסט סתר את החשיבה הזו, כי זה היה נראה משהו די אלים ומפחיד.. לרגע לא חשבתי שזה אחד מאלו:

נכתב ע"י orli_dimri;361178:
לפי מה שלי נראה זה מייזם / רעיון / תוכנית / ספר / ועל זה הדרך....
שעומד/ת להכנס לציבור החרדי שכל מטרתה/ם היא חיובית והיא ההפך הגמור ממה שהמודעה משדרת.

נכתב ע"י studio dv.d;361204:
לדעתי זה בית חם

נכתב ע"י מיצג;361234:
98% שזה יד לאחים
לבית חם זה לא קשור!

פשוט כי זה לא היה נראה לי מספיק חזק כדי לעשות כזה בלגן לכולם.

אבל עכשיו אתה בא ומסביר את הדברים, בעצם אתה בחרת להוציא את הרע, ואז להפוך אותו לטוב, לא לסתור את מה שחושבים, אבל לשנות את זה מהיום.

אין לי מה לומר חוץ מ.. ע-נ-ק!!

• הוסף לסימניות
מודה שראיתי את המודעות תוך כדי נסיעה, ותהיתי כמה פעמים על מה מדובר. חשבתי על ספר חדש שיוצא או משהו בסגנון. את הכיתוב לא ראיתי.
כאן, כשקראתי את הכיתוב, במחשבה ראשונה זה באמת לא היה נשמע(נקרא) טוב כל כך. היו לי קונוטציות שליליות בנושא. וכל השרשור הזה באמת עורר את סקרנותי יותר ויותר...
אחרי ההסבר של איש קטן הייתי מנסה לשנות לו את זה ל"איש גדול" . הרעיון ע-נ-ק! חזק ביותר! אני מחכה כבר להמשך הפרסום. אתה אומר שהיום צריך לחכות ליד התיבת דואר??

• הוסף לסימניות
האמת שחשבתי על הכיוון הזה אבל דחיתי אותו על הסף מהסיבות הבאות:

א. לא האמנתי שאגודה כזו היא בעלת מודעות תדמיתית וגם אם כן, בטח שלא מוכנה להשקיע משאבים כספיים לקמפיין יח"צ רחב.

ב. לא האמנתי שמישהו יהיה אמיץ עד כדי טירוף כדי ללכת על קמפיין כל כך הפוך-על-הפוך.

אז אני מוריד את הכובע, על האומץ, ויותר מכך, על שהצלחת להדביק את הלקוח באומץ שלך.
אני מקווה ומחזיק לך אצבעות שהקמפיין יצליח וישיג את התוצאה הרצויה.

אם אכן זה יצליח, ואני מאמין שכן, זה יעשה בית-ספר לכל משרד פרסום ויח"ץ במגזר.

• הוסף לסימניות
אם אכן זה יצליח, ואני מאמין שכן, זה יעשה בית-ספר לכל משרד פרסום ויח"ץ במגזר.
מסכימה.

ואז נוכל להגיד:

איש קטן,
קמפיין ענק.

• הוסף לסימניות
ועוד הערה קטנה..

הטקסט היה מדי קטן ולא קריא, ביחס למודעות רחוב שנראות תוך כדי הליכה, היית צריך להגדיל את הטקסט מעט, כדי שכולם יראו את ההפוך-על-הפוך הזה, ולא רק את את התמונה

• הוסף לסימניות
אמנם איש קטן אבל רעיון גדול

• הוסף לסימניות
שיע היקר

מבחינתי, לא הכסף שיעשו או לא יעשו יהיה המבחן, ואמרתי להם זאת לאורך כל הדרך, ההשקעה עכשיו היא על מיתוג, מיתוג, ושוב מיתוג. להראות את הפנים היפות של האגודה. דבר שלדעתי הוא פותח להם צוהר גם בגיוס כספים, ויתר על-כך, ההחלטות שלהם יקבלו קונצנזוס רחב הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
מי הם? מה הם? לזה כבר תצטרכו לחכות לת.ד.

ולפרוגואים, אשתדל להעלות כאן את החוברת בערב.

תודה על ההאזנה, והמשך יום נעים ובטוח.
כבר מגיע כמעט הלילה, נו...

• הוסף לסימניות
הבטחתי ונושעתי...

......

קבצים מצורפים

• קורעים את המסכה פרוג 2.pdf
    1 MB · צפיות: 205
  • הוסף לסימניות
וואו.

על זה לא חשבתי...

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה......

• הוסף לסימניות
חזק מבחינה עיצובית מרגש ומחיב מבחינה יהודית
ישר כח

• הוסף לסימניות
עבודה נהדרת, פצצה! אפילו אני השתכנעתי.
האמת היא שאני לא חושב שהתדמית שלהם היתה כל כך שלילית כמו שעשית את זה. אבל לא נורא, להזיק זה בטח לא יזיק.
זו זכות גדולה לסייע לכזה ענין חשוב. מלבד ה'מתן שכרה בצידה'....

• הוסף לסימניות
על זה לא חשבנו...!
ולמה? כי האגודה הזו באמת לא מפורסמת מספיק.
צריך באמת לקרוע את המסיכה שלה...
חזק!

• הוסף לסימניות
מודעות רחוב

[חוו"ד על המודעה חשובה לי מאד, כי זה טרם הודפס, תודה רבה.

ככלל אני מודה לכולם על המילים המעודדות, זה עושה לי טוב על הלב, כוחה של מילה טובה. חן חן. ותאמינו לי, הייתי רוצה לגלות כבר במוצ"ש את התעלומה, אך בראש ובראשונה טובת הלקוח הייתה לנגד עיני, ולהם, הגילוי היה מזיק, קבלו את התנצלותי, חברים].

קבצים מצורפים

• קורעים את המסכה מודעת המשך לרוחב.jpg
    KB 847.9 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
אשריך, אשריך שזכית להיות שותף למהלך זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה