כללי קורעים את המסכה

לי צרם משפט אחד

עמוד 7 ציטוט:
בחורים משלנו. חסידים וליטאים כאחד,עם חליפה
ומגבעת, שלומדים בישיבות מצוינות...

משום מה המשפט הנ"ל מעלה בי אסוציאציות של פוגרומים, ונדליזם,ואפליות עדתיות.
(מה לעשות זה תמיד הולך יחד) ולא של ועדה שלה אני חבה את חיי...

לזה קוראים חור בתדמית ,או יותר נכון חור במסיכה.

נ"ב - לנוכח האשכול האחרון... הרשיתי לעצמי להתפס למילים ועדיין לא להקרא 'פראנקית נחיתית'...

סוף סוף היום הגיעה החוברת גם אלינו, למרכז בני ברק.
קמפיין מדהים! יישר כוח!

מה שבטוח, שהאשכול הנוכחי קרע כאן מסכות של ניקים מסויימים - - :)

נכתב ע"י cmyk;362873:
מה שבטוח, שהאשכול הנוכחי קרע כאן מסכות של ניקים מסויימים - - :)

כלומר - - - - ?

אני חושב שהקמפיין פונה בעיקר לקהל היעד האשכנזי, גם הארגון מתעסק בעיקר עם הציבור הזה, לכן דיברו עליהם בחוברת.
הבחורים הספרדים לא פחות צדיקים.

נכתב ע"י כוכב103;362185:
הבעיה הקשה ביותר לדעתי,
העדר מכתב אוטנטי על הארגון בחתימת ידו של אחד מגדו"י

יש דברים שלא צריכים הכשר
הם ההכשר בעצמו

מי שמכיר אגודה זו
יודע שלולא היא
לא ניתן היה ללכת ארבע אמות בארץ ישראל
בלי לעצום עיניים...

איש קטן
אני עדיין לא עברתי על החומר
אבל ממה ששמעתי מסביב
עשית משהו גדול
אשריך ואשרי שולחיך

אמרו כאן שצריכים מכתב אותנטי וכו'. נדמה לי שאין אמינות גדולה מזו...

קבצים מצורפים

• תפילת הרב אליישיב פרוג.jpg
    KB 878.8 · צפיות: 25
  • תפילת הגאבד והרב שכטער פרוג.jpg
    KB 804.2 · צפיות: 21
נכתב ע"י מאן דאמר;362948:
אני חושב שהקמפיין פונה בעיקר לקהל היעד האשכנזי, גם הארגון מתעסק בעיקר עם הציבור הזה, לכן דיברו עליהם בחוברת.
הבחורים הספרדים לא פחות צדיקים.

לא בדיוק נכון...

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 30.9 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה