בכל מקום יש את כל הקורקינטיםאיזה חברה יש ברידינג?
ואיך יודעים איפה יש קורקינטים?
בכל טלפון חכם אפשר לקחת רק קורקינט 1?בכל מקום יש את כל הקורקינטים
יש עכשיו 3 חברות שמפעילות קורקינטים
א"א לזרוק/לקחת קורקינט בכל מקום רק במקומות שמסומנים על ידי העירייה
חייבים טלפון חכם
הטלפון החכם מראה על המפה איפה יש קורקינט זמין וכמה זמן סוללה יש לו
המחיר השתנה בין החברות
בגדול פתיחה 5 שקל כל דקה כ 50 א"ג
אפשר לקנות חבילות מנוי ואז יותר זול
ת'אמת לא ניסיתי לנסוע ביותר מאחד באותו הזמן..בכל טלפון חכם אפשר לקחת רק קורקינט 1?
השאלה האם אני יכולה לבנות על זהת'אמת לא ניסיתי לנסוע ביותר מאחד באותו הזמן..
אבל אני מבין את השאלה
מכיוון שיש לפחות 3 חברות בטח אפשר לקחת אחד מכל חברה בקביל
באותה חברה 2 באותו זמן אין לי נסיון
זה ממש תורה...השאלה האם אני יכולה לבנות על זה
שנבוא לרידינג ואז לחפש האם יש שם קורקינט פנוי
הצהובים שקל לדקה ללא דמי פתיחה.המחיר השתנה בין החברות
בגדול פתיחה 5 שקל כל דקה כ 50 א"ג
אז צריך לרכב עם מחשבון בכיסהצהובים שקל לדקה ללא דמי פתיחה.
מי עבר למנוי כזה? באפליקציות?אז צריך לרכב עם מחשבון בכיס
פתיחה 5 שקל + 50 א"ג לדקה
כמעט תמיד = לפתיחה חינם ושקל לדקה
כמו שאני רואה כמעט כולם ברו למנוי שמוזיל דרמטית את המחיר
20 שקל לשעה
40 שקל ליום שלם
לא הבנתי את השאלהמי עבר למנוי כזה? באפליקציות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים