דרוש מידע קורקינט חשמלי מידע לפני קנייה

• הוסף לסימניות
בהשכרות של הקורקינטים מרוצים מאוד מהדגם MAX של סגווי - ninebot max g30 ii
יש לו יתרון שהשנאי נמצא בגוף הכלי ומספיק כבל פשוט כדי להטעין אותו.
הוא עמיד מאוד ואמין כמעט ללא תקלות
בדקתי את הדגם והוא מאוד מומלץ האם יש מידע למישהו על מי מחפש למכור יד 2 את המוצר (או יד ראשונה בזול)
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע על הדגם CityRunner Runner-2 - האם הוא מוצלח כי רציתי לקנות Ninebot MAX G30 והמוכר המליץ לי על הדגם הראשון אשמח לשמוע פרטים תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל ההמלצות...
והאם יש קורקינט שאין לו את החיישן שדורש דחיפה בתחילת נסיעה? או שהוא ותר רגיש ונותן לזוז בדחיפה קלה.

האם יש משמעות לקורקינט מואר?

האם יש משמעות אם הגלגלים מגומי או כמו של אופניים?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל ההמלצות...
והאם יש קורקינט שאין לו את החיישן שדורש דחיפה בתחילת נסיעה? או שהוא ותר רגיש ונותן לזוז בדחיפה קלה.

האם יש משמעות לקורקינט מואר?

האם יש משמעות אם הגלגלים מגומי או כמו של אופניים?
כאן יש הסבר מפורט על הכל כאן על רוב השאלות
לי יש את הדגם CityRunner Runner-2 ואני מאוד מרוצה ממנו
אם יש עוד שאלות אשמח לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני מעוניינת לקנות מנגל, ואני מתלבטת מה עדיף, חשמלי או גז נייד, אחד מאילו, האם יש למישהו נסיון איתם

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה