- הוסף לסימניות
באמת שאני בעד חבישת קסדהרק לחשוב איך זה היה נגמר ללא קסדה..
אבל לנפילה בזווית הזו
לא נראה לי שהקסדה הועילה במשהו
באמת שאני בעד חבישת קסדהרק לחשוב איך זה היה נגמר ללא קסדה..
יש לי בבית בחורבאמת שאני בעד חבישת קסדה
אבל לנפילה בזווית הזו
לא נראה לי שהקסדה הועילה במשהו
אבל הם בזמנים של הולכי הרגל, לא?לא, יש רמזורים מיוחדים לדו גלגלי
ת'אמת שלא שמתי לבאבל הם בזמנים של הולכי הרגל, לא?
תודה.ת'אמת שלא שמתי לב
אבל גם מחר אני בסביבה נבדוק (נצלם?) ונעדכן
עיקר הבעיה היא תשתיות.נסכם:
רכב כלי מדהים ושימושי וכו'
מנגד:
כשעולים על זה בלי רשיון ובלי ידע מתאים זה הופך לכלי קטלני ונוראי
וכמו"כ קורקינט
זה קורה אבל בהדרגהעיקר הבעיה היא תשתיות.
זהו כלי רכב שאינו הולך-רגל ואינו רכב ממש.
קורקינט צריך שבילים ייעודיים ותמרורים מתאימים.
אם אנשים ורכבים היו הולכים/נוסעים יחד, היו תאונות כל הזמן.
להפריד את הרכבים החשמליים האלו מהולכי הרגל וגם מהרכבים.
זה כנראה יקרה
אבל מתי ?
לך לפזורה בנגברק שעדיין לא זכיתי לראות את הילדון בן ה8 נוהג על טוסטוס
אני פעם גם חשבתי כמוךאני אהיה רעה
אבל היה עדיף שיקבלו קנס וילמדו לכל החיים
החיים יקרים הרבה יותר מ2750 שח
הלם שוקשימו לב - לפני זמן קצר
משפחה חרדית נסעה על כמה קורקינטים שכורים
על קורקינט אחד היו 2 נוסעים
על השני נוסעת אחת ללא קסדה
על השלישי נוסע צעיר מאוד
פקח עירוני עצר אותם...!
התחיל ויכוח, לא ידענו, רק חרדים אתם תופסים, וכו' וכו'
הפקח בחור די נחמד ניסה להסביר להם את מהות העבירות אבל הם בשלהם,
הוא עשה להם חשבון והסיכום היה 2750 שקל בגין 3 עבירות!!
כשראינו את מצוקתם לקחנו את הפקח הצידה
אשתי (שהיא אלופת העולם בדברים כאלה..) הסבירה יפה לפקח מי האנשים האלה
ושזה החופש היחיד שלהם בשנה, והם לא יודעים חוקים של קורקינטים
הפקח אמר שבלי קנס אסור לו לעזוב את המקום, אשתי הציעה "תן למבוגר ביותר קנס וזה ירתיעה את כל המשפחה"
למרבה הפלא הוא הסכים!
נתן דו"ח של 1000 לנוסעת ללא הקסדה
הסביר לכל אחד מה העבירה שעבר ומה הסיכון בזה
לקחתי את הפרטים שלו, מתלבט אם לכתוב עליו באתר העירייה כמה מילים טובות או לעזוב ככה
פחות מזה - להורים שיחיו.שאלה לגבי החוק : הקנס ניתן רק לנוסעים מעל גיל 18 ?
רציני ? אפשר לקנוס נערים מתחת גיל 18 ????פחות מזה - להורים שיחיו.
רציני ? אפשר לקנוס נערים מתחת גיל 18 ????
אחריות פלילית היא מגיל 12, בדברים מסויימים 14רציני ? אפשר לקנוס נערים מתחת גיל 18 ????
לא,רק אני פה מתפלאת איך זה יכול להיות שזה נהיה האטרקציה המועדפת על כל בנות בני ברק ואין פוצה פה ??????
בספר עוז והדר לבושה כתוב שאם כך רוב הבנות במקום נוהגות, אין בכך בעיה.נהיה האטרקציה המועדפת על כל בנות בני ברק ואין פוצה פה ??????
זה באמת לא נראה ונשמע כל כך מתאים...בספר עוז והדר לבושה כתוב שאם כך רוב הבנות במקום נוהגות, אין בכך בעיה.
הוא כותב את זה על רכיבה על אופניים! (בשבדיה למשל) לא קורקינט!
לא רואה מה לא צנוע בזה.
אויש בדיוק היום ראיתי 2 נערות רוכבות. זה כל כך הצחיק אותי.. ממש לבושות צנוע וחסודות- וחמושות בקסדה ובקורקינט... אני מופתעת שזה נפוץ.רק אני פה מתפלאת איך זה יכול להיות שזה נהיה האטרקציה המועדפת על כל בנות בני ברק ואין פוצה פה ??????
יצאת בזולב"ה לא משהו חמור אבל צלקת מכוערת לרוחב המצח נשארה לו לנצח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים